Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Χαμός σε γάμο - Νύφη αρνήθηκε να μπει στην εκκλησία: «Μη με αγγίζεις» (Video)

Απίστευτο σκηνικό μπροστά στους καλεσμένους

4 Νοεμβρίου 2020 10:42
Χαμός σε γάμο - Νύφη αρνήθηκε να μπει στην εκκλησία: «Μη με αγγίζεις» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας απίστευτος χαμός προκλήθηκε πριν την τέλεση ενός γάμου, καθώς η νύφη, λίγο πριν μπει στην εκκλησία, αρνήθηκε να κάνει είσοδο και φώναζε σε έξαλλη κατάσταση, μετά την ανακάλυψη που έκανε στον δρόμο προς το ναό.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η νύφη έμαθε στον δρόμο πως ο γαμπρός την είχε απατήσει με μία από τις παρανύφους της, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της. Ενώ, άκρως συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην δεξίωση του γάμου, όταν ο γαμπρός, με την βοήθεια δύο καλών του φίλων, κατάφερε να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλους, αφήνοντάς τους... άφωνους.

Μάλιστα, μόλις έφτασε στην εκκλησία άρχισε να φωνάζει και να τρέχει, θέλοντας να ακυρώσει τον γάμο. Ο γαμπρός προσπάθησε να την σταματήσει φωνάζοντας: «Περίμενε να σου εξηγήσω», ωστόσο, αυτή δεν άκουγε τίποτα και του έλεγε: «Μη με αγγίζεις!».

Δείτε το βίντεο:

Χαμός σε γάμο - Γαμπρός διέκοψε την τελετή και η νύφη «πάγωσε» (Video)

Μάρτυρες σ’ ένα ασυνήθιστο θέαμα έγιναν οι οικογένειες και οι καλεσμένοι ενός γάμου, όταν ο γαμπρός ζήτησε από τον ιερέα να σταματήσει για λίγο την τελετή. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, άμεσα άπαντες πάγωσαν στην αίθουσα.

Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα, η αγωνία έδωσε την θέση της σε τρελά γέλια, μια και όλο αυτό το σκηνικό αποτέλεσε μία φάρσα του γαμπρού προς την νύφη. Βέβαια, ουδείς γνωρίζει τι έγινε μόλις τελείωσε η τελετή και αν το ζευγάρι είναι ακόμα… μαζί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ραβίνος που έκανε την τελετή, σύμφωνα με το έθιμο, γύρισε προς την πλευρά του γαμπρού και τον ρώτησε αν δέχεται τη νύφη για γυναίκα του. Αυτός, αντί να απαντήσει άμεσα και καταφατικά, γύρισε προς τον ιερέα και του ζήτησε ένα λεπτό.

Τότε, πήγε στην πλευρά που ήταν οι κουμπάροι του, μαζεύτηκαν όλοι σ’ ένα κύκλο και έκαναν πως το κουβέντιαζαν. Έπειτα από λίγο, ο γαμπρός επέστρεψε στην θέση του και απάντησε: «Ναι, δέχομαι», προκαλώντας τρελά γέλια στο κοινό που ήταν από κάτω. Ενώ, σάλος προκλήθηκε σε έναν άλλο γάμο με την νύφη να ζητάει για δώρο γενναίες καταθέσεις και να υπόσχεται "πικάντικα" ανταλλάγματα στους καλεσμένους της

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στα social media, όπου σχεδόν άμεσα έγινε viral. Πάντως, ξεκίνησε και μία κουβέντα μεταξύ των χρηστών, αναφορικά με το αν η κίνηση του γαμπρού ήταν αποδεκτή ή είχε ξεπεράσει τα όρια.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share