Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωσε στο φίλο της πως είναι έγκυος - Μόλις δείτε την αντίδρασή του θα πάθετε σοκ!

Αδιανόητο!

3 Νοεμβρίου 2020 19:58
Ανακοίνωσε στο φίλο της πως είναι έγκυος - Μόλις δείτε την αντίδρασή του θα πάθετε σοκ!

Μια γυναίκα θέλησε να κάνει μια πλάκα στον φίλο της, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Και έτσι έστησε μια κάμερα, κάθισε στον καναπέ και του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για να δει την αντίδρασή του. Για να το κάνει πιστευτό, είχε ετοιμάσει μέχρι και ψεύτικο υπερηχογράφημα. Ωστόσο, μια άλλη έγκυος ανακοίνωσε στο κουτάβι της πως περιμένει μωρό και η αντίδραση του είναι ξεκαρδιστική.

Στη συνέχεια, όμως τα πράγματα ξεφεύγουν... και να ξεπερνούν κάθε φαντασία!

Δείτε το βίντεο που μέσα σε λίγες μέρες έγινε viral με πάνω από 8 εκ. views και φυσικά, δικαιολογημένα!

Η μητέρα της την πίεζε να μείνει έγκυος - Αυτό που έκανε στη συνέχεια άφησε τους πάντες άφωνους

Όλες οι μητέρες βλέποντας τα παιδιά τους να μεγαλώνουν αρχίζουν να αναρωτιούνται πότε θα κάνουν τα δικά τους παιδιά. Αυτή η μητέρα από τη Ρωσία πίεζε την κόρη της να μείνει έγκυος, η αντίδραση της όμως άφησε τους πάντες άφωνους, όπως ακριβώς και η αντίδραση αυτού του κουταβιού όταν η ιδιοκτήτρια του του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

Η Ρωσίδα καλλονή μιας και είναι ελεύθερη αποφάσισε να βάλει μια αγγελία στο διαδίκτυο για να βρει πατέρα για το παιδί της.

Όπως λέει η εντυπωσιακή κοπέλα, χρειάζεται να κάνει εγγόνια για χάρη της μητέρας της. Και μέχρι τώρα δεν έχει βγει κάποιον διαθέσιμο άντρα.

"Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπομαι" δηλώνει η ίδια και συνεχίζει: "Ήμουν κάποτε ερωτευμένη με κάποιον, αλλά δεν ήμουν ευτυχισμένη. Ελπίζω να βρω ένα σύζυγο, αλλά αν βρω απλά έναν βιολογικό πατέρα για το παιδί μου, θα είναι ικανοποιημένη". Όπως σημειώνει, τουλάχιστον έτσι θα είναι χαρούμενη η μητέρα της.

«Έσπασαν τα νερά; Ω, Θεέ μου...»! Απίθανη αντίδραση γιατρού όταν άκουσε την έγκυο να... (Video)

Απίστευτη ήταν η αντίδραση ενός γυναικολόγου τη στιγμή που έχοντας την έγκυο με πλάτη, ακούει τον ήχο από το σπάσιμο των νερών και την εγκυμονούσα να λέει: «Έσπασαν τα νερά; Ω, Θεέ μου...»!

Το βίντεο ρίχνει το διαδίκτυο, καθώς η αλήθεια ήταν εντελώς διαφορετική. Ενώ, σοκ προκαλεί η αντίδραση ενός κουταβιού, όταν η έγκυος ιδιοκτήτριά του το λέει πως περιμένει μωρό!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη και πώς αντέδρασε ο γιατρός στο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share