Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

77χρονη γιαγιά προσπαθεί να βάλει το μωρό για ύπνο - Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα σας σοκάρει (Video)

Θα πάθετε σοκ!

31 Οκτωβρίου 2020 18:13
77χρονη γιαγιά προσπαθεί να βάλει το μωρό για ύπνο - Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα σας σοκάρει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 77χρονη γιαγιά έγινε viral μετά την προσπάθειά της να βάλει το μωρό στην κούνια του, όταν απροσδόκητα έπεσε κι αυτή μέσα στην κούνια και για «κακή» της τύχη το στιγμιότυπο κατέγραψε το baby monitor που υπήρχε στο δωμάτιο. Επίσης, το γύρο του διαδικτύου κάνει κι ένα άλλο βίντεο με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά που επιτέθηκε με μαχαίρι στην... τηλεόραση.

Η Nikki Sharp Bishop δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δείχνοντας τη μητέρα της, Valerie Routh Sharp, να χρησιμοποιεί ένα σκαλάκι για να φτάσει να βάλει τον εγγονό της στο κρεβατάκι του ώστε να κοιμηθεί το βράδυ.

Πράγμα που αποδείχτηκε δύσκολο για αυτή τη γιαγιά και αυτός ήταν και ο λόγος που κατέληξε και η ίδια με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο μέσα στην κούνια με το μωρό.

Κανείς από τους δυο δεν τραυματίστηκε από την πτώση, αλλά το μωρό ξύπνησε στην προσπάθεια της γιαγιάς να βγει από την κούνια.

«Η μαμά μου πρόκειται να με σκοτώσει, αλλά έπρεπε να το δημοσιεύσω. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν τη μαμά μου, είναι κοντή και τα πάντα για εκείνη πάνω από το ύψος της είναι μια πρόκληση. Αγαπώ αυτή την τρελή γυναίκα!», έγραψε κάτω από το βιντεάκι της η Nikki Sharp Bishop.

Γιαγιά την καταγράφει κάμερα ενώ βγαίνει από το αμάξι: Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα πάθετε σοκ

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα δεις για τα πιστέψεις. Για τους πελάτες ενός εστιατορίου, αυτή η στιγμή ήρθε όταν παρατήρησαν μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το παράθυρο και κατάλαβαν ότι θα συνέβαινε κάτι σημαντικό, έτσι έβγαλαν έξω τα κινητά τους.

Η γυναίκα φερόταν κάπως παράξενα στο πάρκινγκ – και αυτό που έκανε είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 81χρονη γιαγιά πάει στο ΑΤΜ όταν παρατηρεί πίσω της μια έγκυο - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Όλα ξεκίνησαν ότι είδαν την γυναίκα να στέκεται στο πάρκινγκ, κοντά σε κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Φαινόταν να μην έχει ιδέα ότι οι πελάτες την παρακολουθούσαν μερικά μέτρα μακριά. Τότε η γιαγιά αποφάσισε να κάνει κάτι φυσικό… να χορέψει!

Αρχίζει να κουνά λίγο τους γοφούς καθώς συνηθίζει το περιβάλλον γύρω της. Όταν χαλαρώνει, βάζει μπρος τις δυνατές κινήσεις. Πραγματικά το έχει!

Σίγουρα οι πελάτες δεν περίμεναν να δουν κάτι τέτοιο. Κρίνοντας από την αντίδραση τους, δεν μας εκπλήσσει που επέλεξαν να μοιραστούν το βίντεο με τον κόσμο. Δείτε το παρακάτω – σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε και ίσως να χορέψετε κι εσείς λίγο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share