Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βουτάει ένα αυγό σε ξύδι και μετά σε σιρόπι - Το αποτέλεσμα σοκάρει (Video)

Απίθανο

31 Οκτωβρίου 2020 16:52
Βουτάει ένα αυγό σε ξύδι και μετά σε σιρόπι - Το αποτέλεσμα σοκάρει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεν φαντάζεστε τι γίνεται όταν βουτάς ένα αυγό σε ξύδι και μετά σε σιρόπι! Αρχικά, το αυγό βυθίζεται σε ένα ποτήρι με ξύδι και μένει εκεί για μία μέρα.

Ύστερα, το βγάζουν από εκεί και είναι εμφανώς πολύ πιο μεγάλο από ένα κλασικό αυγό και μοιάζει να είναι κάπως λαμπερό. Επίσης, στα μάτια του δεν πίστευε ένας ιδιοκτήτης φάρμας όταν είδε πως μία από τις κότες του είχε γεννήσει ένα πελώριο αυγό, σχεδόν διπλάσιο από τα φυσιολογικά.

Έπειτα, βυθίζεται σε ένα ποτήρι με σιρόπι σφενδάμου και μένει εκεί πάλι για μία μέρα. Στη συνέχεια, βυθίζεται σε ένα ποτήρι με νερό και μπλε βαφή. Ύστερα από μία ακόμα μέρα, το αυγό είναι πλέον μπλε, είναι ακόμα μεγαλύτερο και μοιάζει να μπορεί να σπάσει, καθώς αναπηδά σαν τρελόμπαλα.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι αληθινό το συγκεκριμένο βίντεο. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Δάγκωσε ένα βραστό αυγό και παραλίγο να της σπάσει το δόντι - Μόλις είδε τι είχε μέσα δεν πίστευε στα μάτια της (photo)

Η Σάλι αφηγείται μια πραγματικά ιδιαίτερη εμπειρία της με ένα αυγό. Είχε φτιάξει βραστά αυγά για πρωινό όταν ανακάλυψε κάτι εντυπωσιακό.

«Πήρα ένα αυγό, το καθάρισα και μετά ένιωσα κάτι σκληρό στο στόμα μου», είπε η 39χρονη. «Έπεσε στο πιάτο και δεν μπορούσα να καταλάβω από πού είχε έρθει – νόμιζα ότι έπεσε από μένα».

Η Σάλι δάγκωσε ένα αυγό και ανακάλυψε ένα μικρό διαμάντι στο στόμα της. «Δεν μπορούσα να καταλάβω από πού είχε έρθει», είπε. «Μόνο από το αυγό μπορούσε να είχε πέσει». Ενώ, σε ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό ένας άνδρας άνοιξε μια τρύπα στο χώμα και έβαλε μία μπανάνα και ένα αυγό. 7 μέρες μετά δεν πίστευε στα μάτια του!

Κανείς δεν ξέρει πώς κατέληξε το διαμάντι μέσα στο αυγό. Ένας κοσμηματοπώλης ενημέρωσε τη Σάλι ότι πρόκειται πιθανότατα για κυβική ζιρκόνια. Κάποιοι λένε ότι ίσως η κότα να κατάπιε το «διαμάντι» και με κάποιο τρόπο να κατέληξε στο αυγό!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share