Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η νταντά ξέχασε το μωρό στην μπανιέρα - Λίγο αργότερα…

Φρίκη!

30 Οκτωβρίου 2020 21:23
Η νταντά ξέχασε το μωρό στην μπανιέρα - Λίγο αργότερα…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την φρίκη έζησε ένα μωρό, το οποίο η νταντά του άφησε στην μπανιέρα, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να συμβεί για αυτό κάτι το τραγικό.

Ένα μωρό μόλις 11 μηνών έπεσε σε κώμα στην Ταϋλάνδη, αφού σχεδόν πνίγηκε μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού του, ενώ απίστευτη αντίδραση έχει ένα μωρό που βλέπει τη μαμά του να του τραγουδά.

Το ατύχημα συνέβη όταν η νταντά του, τον ξέχασε μέσα στο μπάνιο και πήγε να σβήσει τον φούρνο αλλά και να προσέξει το πρώτο παιδί της οικογένειας.

Ο μικρούλης σταμάτησε να αναπνέει και η καρδούλα του δε χτυπούσε για 18 λεπτά! Η νταντά ήταν αυτή που πήρε το μωρό κι έσπευσε στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη. Οι γιατροί επανέφεραν τους χτύπους της καρδιάς του, όμως φοβούνται πιθανή εγκεφαλική βλάβη, καθώς ο εγκέφαλος του μωρού έμεινε αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο. Πριν από πέντε μέρες, έγινε γνωστό ότι το μωρό δεν ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα.

Οι γονείς του ηλικίας 36 και 34 ετών αντίστοιχα, είναι εκπαιδευτικοί και δίδασκαν σε σχολείο της Μπανκόνγκ όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό. Παρόλα αυτά, δεν κατηγόρησαν τη νταντά για το ατύχημα. Υποστήριξαν ότι η μπανιέρα ήταν άδεια και πως δεν αποκλείεται ο μικρούλης να έκλεισε την τάπα και να άνοιξε τη βρύση γιατί το είχε ξανακάνει. «Ανησύχησε ότι ο φούρνος εξακολουθούσε να καίει και ότι ίσως ο αδελφός του York, Rex (δύο ετών) θα μπορούσε να πάει εκεί. Έτσι πήγε να ελέγξει».

Το κόστος παραμονής για τη νοσηλεία του μικρούλη είναι περίπου 4.600 ευρώ την ημέρα και μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του δεν υπάρχει η δυνατότητα να μετακινηθεί σε άλλο νοσοκομείο.

Ζευγάρι ψάχνει νταντά και προσφέρει 50.000 λίρες τον χρόνο - Ο ανατριχιαστικός λόγος που δεν έχει δεχτεί κανείς να ζήσει μαζί τους

Ένα ζευγάρι από στην Σκωτία προσφέρει 50.000 λίρες τον χρόνο σε οποιαδήποτε νταντά αναλάβει να φροντίζει τα παιδιά τους. Επίσης, ένας πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα γιατί το παιδί του διαμαρτυρόταν για την νταντά. Είναι άρρωστο αυτό που του έκανε!

Η νταντά θα πρέπει να παρέχει πρωινό στα παιδιά, να τα πηγαίνει και να τα περιλαμβάνει από το σχολείο, να τα βοηθάει με τα μαθήματά τους και να τα βάζει για ύπνο. Θα ζει στο δικό της μικρό διαμέρισμα στο σπίτι της οικογένειας, με την δική της κουζίνα και τουαλέτα.

Επίσης, τρία βράδια την εβδομάδα θα είναι ελεύθερη να βγαίνει έξω τα βράδια. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να είναι ανεκτική με τον κόσμο του παραφυσικού, καθώς φαίνεται πως το σπίτι είναι στοιχειωμένο.

Η οικογένεια εξηγεί ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει ένα μεγαλύτερο από το συνηθισμένο χρηματικό ποσό για την συγκεκριμένη θέση, καθώς έχουν χάσει πέντε νταντάδες μέσα σε ένα χρόνο. Όλες τους είχαν κάνει λόγο για παραφυσικά φαινόμενα μέσα στο σπίτι, όπως περίεργους θορύβους και έπιπλα που μετακινούνται μόνα τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share