Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Έγκυος κατέγραφε με κάμερα την κοιλιά της όταν ξαφνικά παρατήρησε δίπλα της κάτι ανατριχιαστικό

Απίστευτο!

29 Οκτωβρίου 2020 19:14
Έγκυος κατέγραφε με κάμερα την κοιλιά της όταν ξαφνικά παρατήρησε δίπλα της κάτι ανατριχιαστικό
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Σάλο προκάλεσε στο το βίντεο που κατέγραψε με κάμερα και ανέβασε μία γυναίκα οκτώ μηνών έγκυος, στο οποίο εμφανίζεται μια... «σκοτεινή φιγούρα» δίπλα από το κρεβάτι της, ενώ εξίσου ανατριχιαστικό είναι και το βίντεο που κατέγραψε μια μητέρα με κάμερα ασφαλείας ενώ το μωρό της κοιμόταν.

Η γυναίκα τραβούσε βίντεο το μωρό που κλωτσούσε και, όπως έγραψε η αδερφή της στο Reddit, έπαθε σοκ όταν είδε τη φιγούρα.

Στο βίντεο με λεζάντα «θα σπάσει η καρδιά μου» φαίνεται η γυναίκα ξαπλωμένη ενώ δίπλα της έχει έναν σκύλο και μια γάτα. Όμως δευτερόλεπτα πριν το τέλος μια μικροσκοπική φιγούρα εμφανίζεται δίπλα από το κρεβάτι της.

Κάποιος από τους χρήστες των social media, ρώτησε μήπως η γυναίκα έχει άλλα παιδιά αλλά η αδερφή της εγκύου απάντησε ότι δεν έχει και ήταν μόνη της στο σπίτι.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες που σχολίασαν ότι βρίσκουν ανατριχιαστικό το βίντεο ενώ η αδερφή της εγκύου είπε ότι αν και δεν έχει παρατηρήσει κάποια μεταφυσική δραστηριότητα, «ένιωθε το σπίτι “βαρύ” και ότι κάποιος την παρακολουθούσε.

24χρονη έγκυος πήγε να ανακαλύψει το φύλο του μωρού - Μόλις είδε τον υπέρηχο «πάγωσε» (photo)

Μία 24χρονη έγκυος μαζί με τον σύντροφό της πήγε να κάνει υπέρηχο, όχι όμως τον κλασσικό αλλά τον τρισδιάστατο. Για πρώτη φορά θα μάθαιναν όχι μόνο το φύλο του μωρού τους αλλά θα έβλεπαν το προσωπάκι του μέσα στην κοιλιά της. Ενώ, όταν μια έγκυος έφτασε στην πόρτα του μαιευτηρίου με φρικτούς πόνους κανείς δεν περίμενε αυτή την ανατριχιαστική συνέχεια.

Όμως ο μικρούλης εκτός από άτακτος, τους επιφύλασσε και μια έκπληξη. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία της τρισδιάστατης απεικόνισης ο μικρός μέσα από την κοιλιά της μητέρας του έχει σφίξει τη μικρή μπουνίτσα του και είχε το μεσαίο του δάχτυλο προτεταμένο.

24χρονη έγκυος πήγε να ανακαλύψει το φύλο του μωρού

Οι ξεκαρδιστικές φωτογραφίες σάρωσης 3D δείχνουν το μικρό αγόρι να καλύπτει το πρόσωπό του, με κάτι σαν χασμουρητό και στη συνέχεια να φαίνεται να το γυρίζει απευθείας στους γονείς του που παρακολουθούν και να τους κάνει αυτήν τη χειρονομία. Οι δυο γονείς με χιούμορ απάντησαν «αυτός είναι παιδί μας σίγουρα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share