Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

39χρονος άνδρας βρήκε 500 ευρώ σε ένα ΑΤΜ - Αυτό που έκανε στη συνέχεια δεν το περίμενε κανείς

Δε φαντάζεστε!

28 Οκτωβρίου 2020 12:50
39χρονος άνδρας βρήκε 500 ευρώ σε ένα ΑΤΜ - Αυτό που έκανε στη συνέχεια δεν το περίμενε κανείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας βρήκε σε ένα ΑΤΜ ξεχασμένα 500 ευρώ, και θα φανταζόσασταν ότι τα πήρε και έγινε καπνός. Και όμως, η συνέχεια της ιστορίας δεν είναι αυτή.

Υπάρχουν ακόμα καλοί και έντιμοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, παρ' ότι κάποιοι επιδιώκουν να αποσπάσουν με κάθε τρόπο τεράστια χρηματικά ποσά, παραβιάζοντας τραπεζικούς λογαριασμούς ή κλέβοντας κωδικούς πιστωτικών καρτών. Ο Μπόμπι Πουργίαρ, ετοιμαζόταν να χρησιμοποιήσει ένα μηχάνημα ΑΤΜ σε μια τοπική τράπεζα. Όταν πλησίασε όμως, παρατήρησε ότι κάποιος είχε ξεχάσει επάνω 500 ευρώ.

Ποια η ιστορία του;

Έτσι, ο Μπόμπι αποφάσισε να κάνει το σωστό και να πάει τα χρήματα μέσα, για να βρουν σε ποιόν ανήκουν. Όταν ο Μπόμπι εξήγησε στον ταμία τι συμβαίνει, εκείνος δεν ήξερε τι να κάνει. Ο διευθυντής της τράπεζας το ίδιο. Έτσι, ο Μπόμπι, πρότεινε να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν ποιος είχε χρησιμοποιήσει το ΑΤΜ πριν από αυτόν, για να του επιστρέψουν τα χρήματα.

ATM χρήματα

Την επόμενη μέρα, ο Μπόμπι έλαβε μια κλήση από την τράπεζα, η οποία είχε βρει τον ιδιοκτήτη των χρημάτων. Ήταν μια 92χρονη ηλικιωμένη γυναίκα που την έλεγαν Έντιθ και ήταν πραγματικά πολύ ευγνώμων που ο Μπόμπι της είχε επιστρέψει τα χρήματα. Μίλησαν μαζί και η γυναίκα θέλησε να ανταμείψει τον Μπόμπι για την καλή του πράξη, δίνοντάς του 20 ευρώ, αλλά εκείνος φυσικά αρνήθηκε.

Ο Μπόμπι, αφού σκέφτηκε το πόσο δύσκολα τα βγάζει πέρα αυτή η γυναίκα με 500 ευρώ το μήνα, πήρε τηλέφωνο στην τράπεζα για να μεταβιβάσει 200 ευρώ από το λογαριασμό του σε εκείνη. Όλοι στην τράπεζα εντυπωσιάστηκαν με την ιδέα του και έτσι αποφάσισαν να μεταβιβάσουν στο λογαριασμό της Έντιθ 500 ευρώ σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Ο άνδρας έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, ότι προσκλήθηκε από την Έντιθ για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Αυτή η ιστορία, μας δείχνει το πώς η εντιμότητα και μια μικρή πράξη καλοσύνης μπορούν να βοηθήσουν κάποιον που το χρειάζεται.

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share