Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

17χρονη ζει σε λούπα - Κάθε δύο ώρες η μνήμη της... (Video)

Η σπάνια πάθηση που προκαλεί σοκ!

27 Οκτωβρίου 2020 16:02
17χρονη ζει σε λούπα - Κάθε δύο ώρες η μνήμη της... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρει η σπάνια πάθηση 17χρονης κοπέλας, όπου ξυπνάει νομίζοντας ότι είναι 11 Ιουνίου και η μνήμη της κάθε δύο ώρες κάνει επανεκκίνηση και ξεκινάει από εκείνη την ημέρα. Επίσης, μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης αλλά ταυτόχρονα και περίεργη μπορείτε να διαβάσετε εδώ, με μια γυναίκα που έχασε την μνήμη της και ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιον άντρα που ήταν και πριν μαζί!

«Έχω ένα ημερολόγιο στην πόρτα μου, το κοιτάζω, βλέπω οτι είναι Σεπτέμβριος και ξαφνιάζομαι. Ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει, αλλά είναι σαν να ζω σε ταινία. Δεν αποκτώ αναμνήσεις και αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό. Δεν θυμάμαι αυτή την συνέντευξη και η μαμά μου θα μου πει οτι ήμουν στις ειδήσεις», είπε χαρακτηριστικά η 17χρονη στην τηλεόραση.

Οι γονείς της, την έχουν πάει σε δεκάδες γιατρούς, όμως κανείς, παρά τις εξετάσεις που την έχουν υποβάλει, δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει το πρόβλημα. «Μας λένε πως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

Βέβαια δεν μπορείς να δεις τα πάντα μέσω εξετάσεων. Η μαγνητική ή η αξονική τομογραφία δεν βλέπουν για παράδειγμα αν υπάρχει διάσειση. Βλέπουν όμως οτι δεν έχουμε ούτε αιμορραγία στον εγκέφαλο, ούτε κάποιον όγκο», είπε η μητέρα της, Sarah Horn που απευθύνει έκκληση σε όποιον θεωρεί οτι μπορεί να βοηθήσει την κόρη της να βρει λύση στο πρόβλημα που την ταλαιπωρεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Riley γράφει τα πάντα σε ένα σημειωματάριο που έχει μαζί της, ενώ τραβάει συνεχώς φωτογραφίες, προκειμένου να έχει βασικές πληροφορίες.

23χρονος έβαλε κρυφή κάμερα στο αυτοκίνητο και πάει βόλτα την 82χρονη γιαγιά του - Προσέξτε την αντίδρασή της όταν ακούει στο ραδιόφωνο... (Video)

23χρονος έβαλε κρυφή κάμερα στο αυτοκίνητο και πάει βόλτα την 82χρονη γιαγιά του, αλλά δεν είχε ιδέα πως ο εγγονός της είχε σχεδιάσει την απόλυτη έκπληξη γενεθλίων.

Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο και περίμενε να ακούσει ραδιόφωνο, έπαθε την έκπληξη της ζωής της. Ξαφνικά η μουσική κόπηκε και ακούγεται σαν να έχει γίνει κάτι σοβαρό. Αλλά η γιαγιά δεν το πιστεύει όταν ακούει τον ραδιοφωνικό παρουσιαστή να ανακοινώνει τα γενέθλιά της. Ενώ, τραγελαφικές στιγμές έζησε μια οικογένεια στην Αυστραλία όταν η 80χρονη γιαγιά τους άρχισε να "απειλεί" την τηλεόραση με ένα μαχαίρι και τελικά την πυροβόλησε.

Ο εγγονός της είχε βάλει φίλους και συγγενείς της γιαγιάς του από όλο τον κόσμο να ηχογραφήσουν τις ευχές τους για εκείνη. Η γιαγιά άρχισε αμέσως να βουρκώνει και ο εγγονός της ακούγεται να λέει: ‘Δεν ήθελα να σε αναστατώσω. Απλά θέλαμε να σου δείξουμε πόσα σημαίνει για μας.’

Δείτε την εκπληκτική αυτή ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share