Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Η οικογένεια έσωσε ένα σκύλο που... (video)

Απίστευτη ιστορία

27 Οκτωβρίου 2020 07:34
Η οικογένεια έσωσε ένα σκύλο που... (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σκύλος βρέθηκε μόνος του να κολυμπά στη λίμνη του Μίσιγκαν. Πώς κατέληξε εκεί το φτωχό; Ένας σκύλος που βρέθηκε να κολυμπά στη μέση της λίμνης Μίσιγκαν διασώθηκε από μια οικογένεια που βρισκόταν σε βαρκάδα. Ευτυχώς, ο σκύλος επέστρεψε στους νόμιμους ιδιοκτήτες του.

Παρακολουθήστε την απίστευτη ιστορία που μια οικογένεια σώζει ένα σκυλάκι

Η Jeannie Wilcox είπε ότι εκείνη και η οικογένειά της βρισκόταν σε ταξίδι βαρκάδας την Παρασκευή από το Grand Haven στο Frankfort. Στη συνέχεια, παρατήρησαν ένα ζώο στη λίμνη. Κατάλαβε ότι είδε ένα κόκκινο ζώο στη λίμνη και άρχισε αμέσως να ουρλιάζει «Υπάρχει ένας σκύλος στο νερό!».

Σύμφωνα με τον Wilcox, το φτωχό ζώο κολυμπούσε σχεδόν τέσσερα μίλια ανοικτά της θάλασσας και διατηρούσε μια όρθια θέση σε βαθιά νερά μετακινώντας τα πόδια της για τουλάχιστον μία ώρα.

Η Wilcox και η οικογένειά της αποφάσισαν να πάρουν το σκύλο και το έφεραν γρήγορα στο κατάστρωμα και τον στέγνωσαν. Ήταν προφανές ότι το φτωχό ζώο ήταν κρύο και τρομοκρατημένο.

Η οικογένεια ταξίδεψε για 4 ώρες στο Μπέλμοντ όπου πήγαν τον σκύλο στον κτηνίατρο για να το σαρώσουν για μικροτσίπ. Κατάφεραν να βρουν τους ιδιοκτήτες αμέσως και οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν στις αποβάθρες για να παραδώσουν το σκυλί.

Ο Wilcox τράβηξε ένα βίντεο κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής και το μοιράστηκε στο Facebook. Στο βίντεο, το κουτάβι φαίνεται να τρέχει στους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι ήταν επίσης χαρούμενοι που το είδαν. «Καλή ευτυχισμένη επανένωση! Επίσης αξίζει να διαβάσετε και άλλη μια ιστορία όπου ο σκύλος υποψιάστηκε ότι οι κηδεμόνες του σχεδίαζαν το φρικτό του τέλος και αυτό που έκανε θα σας αφήσει άφωνους.

Όλα τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα στο Off The Hook… γνωστός και ως διάσωση σκύλου νερού, ”ο Wilcox έγραψε στο βίντεο, αναφερόμενος στο όνομα του σκάφους τους. Τώρα που ο σκύλος είναι επιτέλους ασφαλής στο σπίτι του, η οικογένεια Wilcox είναι τόσο χαρούμενη που συμμετείχαν σε αυτήν την αξιολάτρευτη επανένωση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share