Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Για ποιο λόγο το πέος έχει σχήμα μανιταριού; Αυτή είναι η απάντηση!

Υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα ερωτήματα...

26 Οκτωβρίου 2020 22:43
Για ποιο λόγο το πέος έχει σχήμα μανιταριού; Αυτή είναι η απάντηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι άνδρες ζουν όλη τους τη ζωή… με το πέος τους, για το οποίο υπάρχουν πάντοτε διάφορες ερωτήσεις ενδιαφέρουσες, όπως το πώς είναι αυτό σχηματισμένο και γιατί, συγκεκριμένα, είναι σε σχήμα μανιταριού.

Σίγουρα, τα γεννητικά όργανα δεν φαίνονται πολύ ωραία, αλλά τους περισσότερους από εμάς δεν μας απασχολεί αυτό. Αυτό που μας απασχολεί κυρίως είναι τι μπορούν να κάνουν αυτά τα όργανα, όπως της κοπέλας που απάντησε... με το δικό της στο πέος του αγοριού της.

Ο ψυχολόγος Γκόρντον Γκαλούπ υποστηρίζει ότι το αντρικό πέος είναι ένα εργαλείο που κατασκευάστηκε από την φύση.

Αυτό το εξειδικευμένο ανθρώπινο εργαλείο λέγεται ότι αναπτύχθηκε μέσω της φυσικής επιλογής.

Αν νομίζετε ότι το πέος είναι ένα ερωτικό όργανο που προορίζεται να γονιμοποιήσει ή ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία, τότε έχετε ακόμα πολλά να μάθετε από τον Γκαλούπ.

Ο Γκαλούπ εξηγεί ότι το ανθρώπινο πέος διαφέρει σημαντικά από αυτό των άλλων ειδών του ζωικού βασιλείου.

Ο Γκαλούπ και η ομάδα του έκαναν μια εκτενή έρευνα, συμπεριλαμβανομένης μιας μελέτης ανδρών και γυναικών που έκαναν έρωτα με μαγνητική απεικόνιση και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το μέγεθος μετράει.

«Ένα πιο μακρύ πέος δεν έχει μόνο το πλεονέκτημα να αφήνει σπέρμα σε λιγότερο προσιτά μέρη του κόλπου, αλλά με το γέμισμα και την επέκταση του κόλπου μπορεί να βοηθήσει στην μετατόπιση του σπέρματος από άλλα αρσενικά για να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες πατρότητας».

Αυτό μπορεί να ονομαστεί και «θεωρία μετατόπισης σπέρματος», το οποίο ουσιαστικά σημαίνει ότι το σπέρμα μπορεί να ανταγωνιστεί με άλλα σπερματοζωάρια για την γονιμοποίηση ενός ωαρίου. Το σπέρμα μπορεί να ζήσει πολλές μέρες μέσα στο γυναικείο σώμα. Κατά την διάρκεια αυτών των ημερών η γυναίκα μπορεί να έχει ερωτικές σχέσεις με άλλους άντρες που μπορεί να την γονιμοποιήσουν. Έτσι, το αντρικό πέος έχει αυτό το ξεχωριστό σχήμα για να μπορεί να «μετατοπίζει» το σπέρμα άλλων αντρών από τον κόλπο. Με άλλα λόγια, η κορυφή του πέους ενεργεί σαν μια «συσκευή» που απομακρύνει το σπέρμα που έχει μείνει, ώστε να έχει περισσότερες ο τωρινός σύντροφος να γονιμοποιήσει το ωάριο.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share