Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

80χρονη γιαγιά επιτέθηκε με μαχαίρι στην... τηλεόραση - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Αδιανόητο!

26 Οκτωβρίου 2020 15:38
80χρονη γιαγιά επιτέθηκε με μαχαίρι στην... τηλεόραση - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Τραγελαφικές στιγμές έζησε μια οικογένεια στην Αυστραλία όταν η 80χρονη γιαγιά τους άρχισε να "απειλεί" την τηλεόραση με ένα μαχαίρι και τελικά την πυροβόλησε. Τι είχε προηγηθεί όμως και έβγαλε τη γιαγιά... εκτός εαυτού;

Είναι λογικό οι άνθρωποι που βρίσκονται σε μια προχωρημένη ηλικία να μην μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα και να συνηθίσουν την τεχνολογία, τρανό παράδειγμα, η γιαγιά με την πιο ευγενική αναζήτηση στο google. Κάτι τέτοιο συνέβη κι όταν αυτή η γιαγιά φόρεσε τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και ξεκίνησε να παίζει ένα παιχνίδι.

«Είναι αληθινό;» ρωτούσε επανειλημμένα την οικογένειά της που της έκανε αυτό το δώρο με αφορμή τα γενέθλιά της.

Τα εγγόνια της γελάνε, όμως όταν ένα από αυτά της πιάνει το χέρι για να διαπιστώσει ότι είναι εντάξει, η γιαγιά τρομάζει και πετάει το σετ της εικονικής πραγματικότητας και σηκώνεται από το καναπέ σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση. Αρπάζει ένα μαχαίρι που βρίσκεται δίπλα στην τούρτα γενεθλίων και το κουνά απειλητικά μπροστά από την τηλεόραση. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τη βλέπουμε να πυροβολεί την οθόνη και τα εγγόνια της να ουρλιάζουν.

Ευτυχώς επρόκειτο για μια φάρσα των κωμικών Skills in Time που ανάρτησαν στο YouTube.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

75χρονη γιαγιά συνελήφθη - Μόλις δείτε το λόγο θα "παγώσετε"

Έχουμε δει πάρα πολλές ιστορίες στις οποίες πρωταγωνιστούν γιαγιάδες και πολλές από αυτές μας άφησαν άφωνους, δείτε εδώ ακόμη μια γιαγιά 102 ετών που συνελήφθη. Κάτι αντίστοιχο όμως με την ιστορία που ακολουθεί σίγουρα δεν είχαμε ξαναδεί.

Στις αρχές του μήνα, 4 αδέρφια από το Τέξας είδαν στις ειδήσεις ότι η 75χρονη Τζέρι Σάτλ συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κρατητήριο επειδή… το γρασίδι της ήταν πολύ ψηλό!

Μπορεί να μην είχαν συναντήσει ποτέ τους την Τζέρι και ο ήλιος δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικός εκείνη την ημέρα («έβραζε» ο τόπος που λέμε), τα παλικάρια όμως αποφάσισαν να πάρουν τις χορτοκοπτικές μηχανές τους και να στρωθούν στη δουλειά! Για τους ίδιους ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν…

Δεν ξεκουράστηκαν στιγμή, παρ' όλη την απίστευτη ζέστη, μόνο και μόνο για να βοηθήσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα που δεν είχαν συναντήσει ποτέ τους! Πόσο απίστευτο είναι αυτό; Και το καλύτερο; Μόλις τους είδαν κάτοικοι της περιοχής, προσφέρθηκαν και αυτοί να βοηθήσουν και έτσι τελείωσαν πολύ πιο γρήγορα!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share