Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Γονείς πίστευαν ότι το πρόσωπο του μωρού ήταν πρησμένο - 13 ημέρες μετά έμαθαν την φρικτή αλήθεια

Η σπάνια ασθένεια που έπασχε!

26 Οκτωβρίου 2020 15:03
Γονείς πίστευαν ότι το πρόσωπο του μωρού ήταν πρησμένο - 13 ημέρες μετά έμαθαν την φρικτή αλήθεια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Όταν αυτό το μωρό γεννήθηκε οι γονείς του αλλά και οι γιατροί πίστευαν ότι εκείνο απλά δεν είχε ανοίξει τα μάτια του, επειδή το πρόσωπο του ήταν πρησμένο.

Ωστόσο, 13 μέρες μετά την γέννησή του υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι ο μικρούλης γεννήθηκε χωρίς μάτια, αφού μέσα στην μήτρα της μητέρας του, ανέπτυξε μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται ανοφθαλμία. Επίσης, οι γονείς ενός μωρού που θα δείτε στο βίντεο έπαθαν ένα μεγάλο σοκ όταν το είδαν να έρχεται στον κόσμο με ολόλευκα πυκνά μαλλιά.

Μωρό γεννήθηκε χωρίς μάτια

Η μητέρα του, Κέλλυ Λόπεζ, δήλωσε ότι είχε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη και πως ποτέ δεν φανταζόταν ότι το μωρό της θα αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Η ίδια υποστήριξε ότι τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, δεν απελπίζονται και θέλουν να πιστεύουν ότι κάποια μέρα το παιδί τους θα μπορέσει να δει χάρη στην πρόοδο της επιστήμης!

Αυτό το μωρό γεννήθηκε με ένα μικρό σημάδι στο μάτι - Μόλις το είδαν οι γιατροί συνειδητοποίησαν πως ήταν...

Το μικρό κόκκινο σημάδι στο μάτι αυτού του μωρού φαινόταν αρχικά να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Όταν όμως το εξέτασαν οι γιατροί άλλαξαν γνώμη. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μωρό που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τα δύο κοριτσάκια που γεννήθηκαν με 4 χέρια και 2 πόδια

Όταν ο Κόλμπι Ράμος Φράνσις, οι γονείς του δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία και θεώρησαν ότι είναι φυσιολογικό. Μέχρι όμως να πάνε το μωρό τους για την καθιερωμένη εξέταση μετά από 6 μήνες, το σημάδι είχε μετασχηματιστεί σε καλοήθη όγκο που αν δεν αντιμετωπίζονταν σύντομα θα άφηνε τον Κόλμπι τυφλό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Κόλμπι γεννήθηκε με ένα σπάνιο εκ γενετής σύνδρομο γνωστό ως αιμαγγείωμα. Η δύστυχη μητέρα από την Αγγλία έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι την Αμερική και ύστερα από πολύ ψάξιμο να βρει ένα γιατρό που θα μπορούσε να σώσει την όραση του παιδιού της.

Η 3ωρη εγχείρηση έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο στη Νέα Υόρκη, με τον παιδιατρικό πλαστικό χειρούργο δρ. Μίλτον Γουάνερ να ηγείται της ομάδας και ήταν δωρεάν χάρη στην οργάνωση Little Baby Face Foundation (LBFF)!

μωρό σημάδι μάτι

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share