Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

61χρονη πήγε να πάρει το επίδομα στο ATM - «Πάγωσε» με το ποσό που είδε στο λογαριασμό της (Video)

Αδιανόητο!

26 Οκτωβρίου 2020 07:27
61χρονη πήγε να πάρει το επίδομα στο ATM - «Πάγωσε» με το ποσό που είδε στο λογαριασμό της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια έκπληξη περίμενε μια 61χρονη γυναίκα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, αφού όταν πήγε στο ΑΤΜ για να πάρει ένα επίδομα των 1.700 δολαρίων, βρήκε στον λογαριασμό του 8.200.000 δολάρια!

«Πήγα στο ΑΤΜ και μόλις έκανα ανάληψη 200 δολαρίων, κοίταξα το υπολειπόμενο ποσό και είδα ότι είχα 8,2 εκατ. δολάρια», είπε η γυναίκα.

Αρχικά πίστεψε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος στην εκτύπωση της απόδειξης, αλλά όταν ξαναέβαλε την κάρτα της στο ΑΤΜ διαπίστωσε ότι όντως έχει στον λογαριασμό της 8,2 εκατομμύρια. Η γυναίκα επικοινώνησε με την τράπεζα, διαπιστώθηκε πως είχε γίνει λάθος και τα χρήματα αφαιρέθηκαν από το λογαριασμό της. Επίσης, ένας 43χρονος πήγε στο ΑΤΜ να κατεβάσει 400 ευρώ και όταν του έβγαλε τα χαρτονομίσματα πάγωσε

51χρονος πήγε στο ΑΤΜ και "σήκωσε" 390 ευρώ - Δευτερόλεπτα μετά έζησε τον μεγαλύτερο εφιάλτη του!

Ένας 51 ετών επιχείρησε να κάνει ανάληψη χρηματικού ποσού 390 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας στην Έδεσσα. Ωστόσο τα λεφτά πήρε τελικά ένας 44χρονος.

Έβγαλε χρήματα από ΑΤΜ τράπεζας στην Έδεσσα, ωστόσο, το ποσό εισέπραξε άλλο άτομο.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 24 Αυγούστου, όταν ένας 51 ετών επιχείρησε να κάνει ανάληψη χρηματικού ποσού 390 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας στην Έδεσσα.

Κλοπή ΑΤΜ

Δεν αντιλήφθηκε όμως την έξοδο των χρημάτων, θεωρώντας ότι υπάρχει βλάβη και απευθύνθηκε σε υπάλληλο του καταστήματος. Κατά το διάστημα που απευθύνθηκε στην τράπεζα, ένας 44χρονος αφαίρεσε τα χρήματα από το ΑΤΜ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 44χρονος διερχόμενος από το σημείο, χωρίς να γίνει αντιληπτός, πήρε από το μηχάνημα το χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον παθόντα. Ο 44χρονος εντοπίστηκε από κύκλωμα ασφαλείας της τράπεζας. Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share