Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Αυτή η μητέρα εμφανίστηκε μπροστά στις κόρες της με μια τούρτα και τους αποκάλυψε πως...

Συγκινητικό!

25 Οκτωβρίου 2020 20:02
Αυτή η μητέρα εμφανίστηκε μπροστά στις κόρες της με μια τούρτα και τους αποκάλυψε πως...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Τα παιδιά είναι είναι τόσο αθώα που όταν ακούν κάτι μπορούν να αντιδράσουν τελείως απρόσμενα. Αυτό συνέβη όταν μια μητέρα αποκάλυψε το μυστικό της στην οικογένειά της. Αυτή δεν είναι η μοναδική ιστορία με πρωταγωνίστρια μια μαμά, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 79χρονη πλησίασε μια μητέρα που θήλαζε.

Όταν κάτι τους διασκεδάζει ή γνωρίζουν κάτι καινούριο, τότε οι αντιδράσεις τους είναι ασύγκριτες, γιατί απλούστατα δεν τις φιλτράρουν όπως οι ενήλικες. Οι καθωσπρεπισμοί είναι κάτι που δεν έχουν μάθει ακόμα και γι’ αυτό ακριβώς όταν νιώθουν κάτι, το εκφράζουν όπως ακριβώς είναι.

Ας δούμε πως αντέδρασαν αυτά τα κορίτσια όταν η μητέρα τους τούς ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσουν δίδυμα αδερφάκια!

Αδιανόητο: Η νύφη κοιμόταν και η πεθερά πήρε το μωρό και...

Από την αρχή είχαν θέματα με την πεθερά, παραδέχεται μια γυναίκα στην Αγγλία, αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι πραγματικά πρωτάκουστη: Η πεθερά κατόρθωσε να πείσει το γιο της να αλλάξει το όνομα του νεογέννητου εγγονού της, ενώ η μαμά βρισκόταν υπό την επήρρεια της νάρκωσης για την καισαρική! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια πεθερά μπλέκεται εκεί που δεν πρέπει, δείτε εδώ την ιστορία μιας πεθεράς που εμφανίστηκε στην πρόταση γάμου που έκανε ο γαμπρός στην κόρη της.

Η ατυχής μαμά ανακάλυψε το «πρόβλημα», όταν τυχαία είδε το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού της. Εκεί αναγραφόταν ως μεσαίο όνομα το Φίνλαϊ, αντί για Φίνλεϊ, όπως εκείνη με τον άντρα της είχαν διαλέξει.

Ζητώντας εξηγήσεις από τον σύζυγό της, εκείνος δεν άργησε να «σπάσει», ομολογώντας πως το έκανε γιατί του το είπε η μητέρα του, που από την αρχή επέμενε πως το «Φίνλαϊ» ακούγεται πολύ πιο αρρενωπό από το «Φίνλεϊ» και άρα ταιριάζει πιο πολύ στο αγοράκι.

μωρό, πεθερά, όνομα

Μάλιστα, η συνομιλία τους ήταν τηλεφωνική, καθώς την ώρα της γέννας η πεθερά βρισκόταν στην άλλη άκρη της χώρας.

Ο άντρας εξάλλου «ομολόγησε» πως η μητέρα του επιχείρησε να τον πείσει να δηλώσει και πρώτο όνομα διαφορετικό από αυτό που είχαν συμφωνήσει μήνες πριν με την γυναίκα του, κάτι που όμως αρνήθηκε να κάνει, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, «η γυναίκα του θα εξοργιζόταν»!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share