Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Αυτό το μωρό γεννήθηκε με ένα μικρό σημάδι στο μάτι - Μόλις το είδαν οι γιατροί συνειδητοποίησαν πως ήταν...

Αδιανόητο!

25 Οκτωβρίου 2020 19:06
Αυτό το μωρό γεννήθηκε με ένα μικρό σημάδι στο μάτι - Μόλις το είδαν οι γιατροί συνειδητοποίησαν πως ήταν...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Το μικρό κόκκινο σημάδι στο μάτι αυτού του μωρού φαινόταν αρχικά να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Όταν όμως το εξέτασαν οι γιατροί άλλαξαν γνώμη. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μωρό που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τα δύο κοριτσάκια που γεννήθηκαν με 4 χέρια και 2 πόδια

Όταν ο Κόλμπι Ράμος Φράνσις, οι γονείς του δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία και θεώρησαν ότι είναι φυσιολογικό. Μέχρι όμως να πάνε το μωρό τους για την καθιερωμένη εξέταση μετά από 6 μήνες, το σημάδι είχε μετασχηματιστεί σε καλοήθη όγκο που αν δεν αντιμετωπίζονταν σύντομα θα άφηνε τον Κόλμπι τυφλό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Κόλμπι γεννήθηκε με ένα σπάνιο εκ γενετής σύνδρομο γνωστό ως αιμαγγείωμα. Η δύστυχη μητέρα από την Αγγλία έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι την Αμερική και ύστερα από πολύ ψάξιμο να βρει ένα γιατρό που θα μπορούσε να σώσει την όραση του παιδιού της.

Η 3ωρη εγχείρηση έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο στη Νέα Υόρκη, με τον παιδιατρικό πλαστικό χειρούργο δρ. Μίλτον Γουάνερ να ηγείται της ομάδας και ήταν δωρεάν χάρη στην οργάνωση Little Baby Face Foundation (LBFF)!

μωρό σημάδι μάτι

29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό της - Τότε μια 72χρονη γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και..

Μια 29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό της και τότε ξαφνικά μια 72χρονη γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και... σοκαριστική ιστορία! Ενώ, μια 24χρονη μητέρα εγκατέλειψε το μωρό της σε ένα κουτί στο τοίχο και εξαφανίστηκε.

Όλες οι μαμάδες το γνωρίζουν. Πως άπαξ και κάτσεις να φας με την ησυχία σου, τότε θα κλάψει και το μωρό σου για να φάει. Και αυτό συνέβη στην περίπτωση της Briar Lusia Mcqueen που βγήκε να φάει πρωινό σε ένα cafe της γειτονιάς της.

Ο μικρός της πείνασε, λίγο πριν αρχίσει να τρώει το πρωινό της και έτσι, αποφάσισε να τον θηλάσει δημόσια. «Σήμερα, ήταν η πρώτη φορά που βγήκα για πρωινό έξω μόνη μου με τον 8 εβδομάδων μικρό μου γιο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η 29χρονη μαμά από το Mount Maunganui, στη Νέα Ζηλανδία. «Μόλις, είχαν αφήσει το πρωινό μου στο τραπέζι και ο Jaxon άρχισε να κλαίει ζητώντας το στήθος μου και φυσικά τον τάισα!».

Τότε η Mcqueen παρατήρησε μία γυναίκα μεγάλης ηλικίας, να στέκεται στο τραπέζι μπροστά της και οι πρώτες τις σκέψεις ήταν πώς θα την επιπλήξει για το ότι θηλάζει δημόσια στο cafe. Αντ αυτού η γυναίκα έπιασε το μαχαίρι…

«Τρόμαξα, γιατί πίστευα πως θα μου πει να κρύψω το στήθος μου. Αντί για αυτό όμως, πήρε το μαχαίρι και άρχισε να κόβει το πρωινό μου λέγοντας, “Τι καλή μαμά που είσαι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε το φαγητό σου να κρυώσει, μπορούμε;”. Ειλικρινά πήγα να βάλω τα κλάματα. Η καλύτερη κυρία όλων!».

29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό τη, ξαφνικά μια 72χρονη γιαγιά

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share