Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

25χρονη ζύγιζε 140 κιλά - Ξεκίνησε δίαιτα έχασε 80 κιλά και σήμερα είναι...

Άλλος άνθρωπος!

24 Οκτωβρίου 2020 18:00
25χρονη ζύγιζε 140 κιλά - Ξεκίνησε δίαιτα έχασε 80 κιλά και σήμερα είναι...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Η σχεδιάστρια μόδας Τάινα Πακέρο Μπαρμπόρα κατάφερε να αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα, όπως και τον τρόπο ζωής της χάνοντας 80 κιλά, ενώ δίαιτα ξεκίνησαν μαζί και μια μητέρα με την κόρη της και έγιναν αγνώριστες.

Το junk food ήταν και ο λόγος που από μικρή ήταν υπέρβαρη με αποτέλεσμα πριν και από μερικά χρόνια να φτάσει να ζυγίζει ακόμη και 140 κιλά.

Ωστόσο, όταν έφτασε σε σημείο που κινδύνευε η υγεία της δεδομένου επίσης ότι η μητέρα της είχε πάθει καρδιακή προσβολή λόγω του κακού τρόπου ζωής, η ίδια αποφάσισε να πάρει την μεγάλη απόφαση και να χάσει βάρος.

Η Τάινα άρχισε να πηγαίνει 6 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο, να κάνει πυγμαχία, cardio, την ίδια στιγμή που έκοψε -μαχαίρι την ζάχαρη και το junk food.

Με μεγάλη προσπάθεια και υπομονή, η ίδια κατάφερε να χάσει 80 κιλά και πλέον έχει σώμα μοντέλου (και ζυγίζει 60 κιλά).

κιλά μεταμόρφωση

Οσο γυμναστική κι αν έκανε όμως η χαλάρωση του δέρματος ήταν αναπόφευκτη λόγω του πολύ λίπους που έχασε και γι΄αυτό αποφάσισε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να διώξει την χαλάρωση.

«Η συμβουλή που έχω να δώσω σε όποιον θέλει να χάσει βάρος είναι να ψάξει, να διαβάσει και να μάθει. Όταν κατάλαβα γιατί έτρωγα τόσο πολύ, το πάθος μου για πιο υγιεινό φαγητό έγινε ακόμη πιο μεγάλο.

κιλά μεταμόρφωση μαγιό

Είναι μια αργή διαδικασία, καθώς δεν είναι εύκολο να κόψεις την ζάχαρη, το επεξεργασμένο φαγητό και τα γεύματα με πολύ λίπος. Στο τέλος όμως νιώθεις μία ικανοποίηση που τα καταφέρνεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος η σχεδιάστρια μόδας ανέφερε πως θυσίασε πολλά πράγματα για να έχει το σώμα των ονείρων της, καθώς πλέον τρέφεται μόνο υγιεινά, αλλά το μόνο που θέλει τώρα είναι να χαρεί το σώμα της και να μην γυρίσει ποτέ στο πως ήταν τότε.

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share