Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Είδαν στην κάμερα έναν άντρα να μπαίνει στην αυλή τους - Αυτό που τους έκλεψε δεν έχει προηγούμενο

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

24 Οκτωβρίου 2020 16:22
Είδαν στην κάμερα έναν άντρα να μπαίνει στην αυλή τους - Αυτό που τους έκλεψε δεν έχει προηγούμενο
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Οι κάμερες ασφαλείας σε ένα σπίτι είναι απαραίτητο αντικείμενο καθώς μπορεί να αποκαλύψουν πολλά, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας πίστευε πως η κάμερα του είχε χαλάσει και την άφησε ανοιχτή. Σίγουρα όμως αυτό που κατέγραψε η συγκεκριμένη κάμερα δεν έχει προηγούμενο.

Στο στόχαστρο αγνώστου μπήκε σπίτι στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο αυτό που ήθελε δεν ήταν χρήματα ή κάποιο αντικείμενο αξίας, αλλά ένα… απλωμένο παντελόνι τζιν.

Το περίεργο και πρωτοφανές περιστατικό καταγράφτηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Οι κινήσεις το αγνώστου φανερώνουν πως η πράξη του ήταν προμελετημένη, αφού αμέσως κατευθύνθηκε στο τζιν, δίχως να κοιτάξει τι άλλο υπάρχει γύρω του.

Ταχυδρόμος χτύπησε την πόρτα - Έπαθαν σοκ όταν τον είδαν τι έκανε από την κάμερα (Video)

Ταχυδρόμος πήγε σε ένα σπίτι να παραδώσει ένα δέμα, όταν όμως οι ιδιοκτήτες τον είδαν από την κάμερα ασφαλείας έπαθαν σοκ.

Ο ταχυδρόμος απολύθηκε καθώς πιάστηκε να σκουπίζει την μύτη του με το χέρι και μετά να τρίβει το πόμολο του σπιτιού, την ώρα που ο κορωνοϊός θερίζει στην χώρα! Επίσης, ένας πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κόρης του και αυτό που αντίκρισε τον έκανε έξαλλο.

Δείτε το βίντεο:

50χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της - Πάγωσε με αυτό που είδε (photo)

Μια 50χρονη έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο καθώς ανακάλυψε πως κάποια προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας που άφηνε στον τάφο του συζύγου της είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται.

Προς μεγάλη της έκπληξη είδε τους κηπουρούς του νεκροταφείου να πηγαίνουν στον τάφο και να κλέβουν τα συλλεκτικά μπουκάλια αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα του εκλιπόντος. Επίσης, ένας 34χρονος Πακιστανός πιάστηκε από κάμερα κινητού να κάνει κάτι το αρρωστημένο με τις κότες του

50χρονη έβαλε κάμερα στον τάφο του άντρα της

27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της (Video)

Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της. Ο σύζυγος της Therese Kozlowski από το Μίτσιγκαν πρότεινε να της φτιάξει καφέ, εκείνη ένιωθε πολύ άσχημα μετά.

Είχε αναγούλες, ζαλάδες, την έπιανε υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία. Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. Επίσης, μια 24χρονη μπήκε στο ασανσέρ αλλά δεν ήξερε ότι την κατέγραφε η κρυφή κάμερα και μόλις βγήκε άρχισε να την ψάχνει η αστυνομία.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share