Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έριξε στο νερό του άντρα της μερικές σταγόνες κολλύριο - Αυτό που έγινε δυο μέρες μετά θα σας κάνει να "παγώσετε"

Αδιανόητο!

24 Οκτωβρίου 2020 16:09
Έριξε στο νερό του άντρα της μερικές σταγόνες κολλύριο - Αυτό που έγινε δυο μέρες μετά θα σας κάνει να

Σε κάθειρξη 25 ετών καταδικάστηκε μια Αμερικανίδα διότι δολοφόνησε τον σύζυγό της ρίχνοντάς του οφθαλμικές σταγόνες στο νερό του. Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη ιστορία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και σοκάρει, δείτε εδώ έναν άντρα που επιχείρησε να σκοτώσει την πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα.

Η Λάνα Σου Κλέιτον, 53 ετών, παραδέχθηκε την ενοχή της ότι πράγματι δηλητηρίασε και σκότωσε τον σύζυγό της Στίβεν, 64 ετών, με αυτόν τον τρόπο, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο WBTV.

Το διάστημα μεταξύ 19 και 21 Ιουλίου του 2018, η σύζυγος έριξε το φονικό κολλύριο στο ποτήρι του συζύγου της, στο σπίτι τους στο Σάρλοτ, στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας.

Αρχικά, οι Aρχές νόμισαν ότι πρόκειται για φυσικό θάνατο, προτού η νεκροψία νεκροτομή δείξει ότι στο αίμα του θανόντος υπήρχαν υψηλά επίπεδα υδροχλωρικής τετραϋδροζολίνης, μιας ουσίας που χρησιμοποιείται κατά του ερεθισμού των ματιών.

Η Κλέιτον, νοσοκόμα στο επάγγελμα, που υποστηρίζει ότι την κακοποιούσε ο σύζυγός της, ομολόγησε ότι είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει κολλύριο, αφού το είδε σε τηλεοπτικές σειρές.

Το 2016 είχε τραυματίσει τον σύζυγό της με μία βαλλίστρα, μια ενέργεια που εκείνη την εποχή είχε θεωρηθεί ατύχημα.

Αγανάκτησε με το σύζυγό της και αποφάσισε να βάλει μια αγγελία - Μόλις δείτε το περιεχόμενό της θα δακρύσετε

Αυτή η σύζυγος αγανάκτησε με τη συμπεριφορά του συζύγου της κι αφού δεν κατάφερε να βγάλει μια... άκρη αποφάσισε να βάλει μια αγγελία. Μόλις δείτε τι πουλάει θα μείνετε άφωνοι. Άφωνους όμως μας άφησε και μια αγγελία που ζητούσαν σερβιτόρους για μια δεξίωση γάμου, δείτε εδώ το λόγο.

Μια γυναίκα από το Αμβούργο, έβαλε προς πώληση τον άνδρα της στο eBay. Αν και είναι χρόνια παντρεμένοι, δεν διστάζει να τον πουλήσει για 18 ευρώ.

Με τον τίτλο της αγγελίας «Σύζυγος, μεταχειρισμένος», λοιπόν, έβγαλε στο σφυρί τον σύζυγό της, που καθυστερημένα διαπίστωσε ότι δεν ταιριάζουν πια.

Η αγγελία δεν έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς δεν είναι καιρός φαίνεται να ψάχνεις κανείς συζύγους και ας δίνεται σε προνομιακή τιμή. Δεν γνωρίζουμε αν θα πουληθεί στο μέλλον, ούτε αν το έχει μάθει ο σύζυγος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share