Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Άνδρας πήγε στο ΑΤΜ να σηκώσει χρήματα - Μετά τον έψαχναν επειδή…

Αδιανόητο περιστατικό

24 Οκτωβρίου 2020 12:49
Άνδρας πήγε στο ΑΤΜ να σηκώσει χρήματα - Μετά τον έψαχναν επειδή…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο είναι αυτό, που συνέβη σε έναν άνδρα, ο οποίος πήγε στο ΑΤΜ να σηκώσει χρήματα, αλλά στη συνέχεια τον έψαχναν για τον πιο αδιανόητο λόγο.

Συγκεκριμένα, ένα παράξενο περιστατικό που αποδεικνύει οτι ακόμα και σήμερα υπάρχει φιλότιμο, σημειώθηκε στον Βόλο. Σύμφωνα με όσα γράφει σε ανάρτησή της στο facebook μία Βολιώτισσα, ένας νεαρός άνδρας, έβγαλε χρήματα από ΑΤΜ της Alpha Bank στην οδό Πολυμέρη. Όμως επειδή εμπόδιζε στη στροφή, καθώς είχε σταθμεύσει πρόχειρα, και το αστικό λεωφορείο δε μπορούσε να περάσει, έφυγε άρον άρον, ενώ φοβερό είναι αυτό που έγινε σε 43χρονο που πήγε στο ΑΤΜ για να κατεβάσει 400 ευρώ.

ΑΤΜ τον έψαχναν

Σύμφωνα με όσα λέει η γυναίκα, ο νεαρός πήρε την τραπεζική του κάρτα, αλλά όχι τα χρήματα που είχε βγάλει το μηχάνημα.

Πηγή: Thenewspaper.gr

51χρονος πήγε στο ΑΤΜ και "σήκωσε" 390 ευρώ - Δευτερόλεπτα μετά έζησε τον μεγαλύτερο εφιάλτη του!

Ένας 51 ετών επιχείρησε να κάνει ανάληψη χρηματικού ποσού 390 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας στην Έδεσσα. Ωστόσο τα λεφτά πήρε τελικά ένας 44χρονος.

Έβγαλε χρήματα από ΑΤΜ τράπεζας στην Έδεσσα, ωστόσο, το ποσό εισέπραξε άλλο άτομο.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 24 Αυγούστου, όταν ένας 51 ετών επιχείρησε να κάνει ανάληψη χρηματικού ποσού 390 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας στην Έδεσσα.

Κλοπή ΑΤΜ

Δεν αντιλήφθηκε όμως την έξοδο των χρημάτων, θεωρώντας ότι υπάρχει βλάβη και απευθύνθηκε σε υπάλληλο του καταστήματος. Κατά το διάστημα που απευθύνθηκε στην τράπεζα, ένας 44χρονος αφαίρεσε τα χρήματα από το ΑΤΜ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 44χρονος διερχόμενος από το σημείο, χωρίς να γίνει αντιληπτός, πήρε από το μηχάνημα το χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον παθόντα. Ο 44χρονος εντοπίστηκε από κύκλωμα ασφαλείας της τράπεζας.

Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

40χρονος πήγε να σηκώσει χρήματα από το ΑΤΜ και... - "Πάγωσε" με αυτό που έγινε

Ένας 40χρονος άνδρας πήγε να σηκώσει χρήματα από το ΑΤΜ, όταν ήρθε αντιμέτωπος με μια απρόσμενη έκπληξη. "Πάγωσε" με αυτό που είδε στον λογαριασμό του.

Ένας άνδρας που κατοικεί στη πολιτεία Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής βρέθηκε προ ευχάριστης εκπλήξεως. Συγκεκριμένα, το περιστατικό που θα διαβάσετε έλαβε χώρα σε ένα υποκατάστημα γνωστής τράπεζας. Πρωταγωνιστής ο Τσαρλς Κάλβιν βρέθηκε εκεί για να τσεκάρει τον τραπεζικό λογαριασμό του.

Ο άνδρας από την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δεν βρήκε μέσα στο λογαριασμό το μηναίο μισθό του. Αντίθετα, βρήκε ένα αστρονομικό ποσό. Δηλαδή, αντί για περίπου χίλια επτακόσια δολάρια, βρήκε ένα εξωφρενικό πόσο.

ιστορίες με ΑΤΜ

Το συγκεκριμένο ποσό είχε επταψήφιο νούμερο. Αυτό, διότι ανέρχονταν στα οκτώ εκατομμύρια και επτακόσιες χιλιάδες δολάρια. Όπως ήταν προφανές, ο Τσαρλς Κάλβιν βρέθηκε προ εκπλήξεως...

"Πήγα στο ΑΤΜ και μόλις έκανα ανάληψη των διακοσίων δολαρίων, κοίταξα το υπολειπόμενο ποσό", είπε ο Τσαρλς. Στην αρχή, νόμιζε πως το μηχάνημα χάλασε, οπότε έβαλε ξανά την κάρτα του στο μηχάνημα και είδε το απίστευτο. Ωστόσο, πήρε τηλέφωνο την τράπεζα, διαπιστώθηκε πως είχε γίνει λάθος και τα χρήματα αφαιρέθηκαν από το λογαριασμό του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share