Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο μικρός πράσινος κύκλος: Το ανέκδοτο της ημέρας (24/10)

Θα δακρύσετε!

24 Οκτωβρίου 2020 06:31
Ο μικρός πράσινος κύκλος: Το ανέκδοτο της ημέρας (24/10)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (24/10) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό (23/10).

Ο Νίκος τα είχε εδώ και τρία χρόνια με μια όμορφη κοπέλα που την έλεγαν Μαρία, και δεν είχε επιδιώξει ποτέ να το κάνει μαζί της…

Μια μέρα λοιπόν αρχίζει να τη χαϊδεύει, της βγάζει τα ρούχα, άλλα λίγο πριν έρθει σε επαφή μαζί της αυτή του ζητάει συγγνώμη λέγοντάς του ότι θα το έκανε μόνο μετά το γάμο, όμως από τη στιγμή που θα ήταν παντρεμένοι θα έκανε τα πάντα μαζί του…ακόμα και το μικρό πράσινο κύκλο.

Σε πλήρη σύγχυση ο Νίκος, τηλεφωνεί σε μια παλιά φίλη του την Ελένη με την οποία είχε πάρε δώσε παλιά.

Πηγαίνει στο διαμέρισμα της και της ζητάει να του κάνει «το μικρό πράσινο κύκλο».

Η Ελένη κατατρομαγμένη, αρχίζει να φωνάζει πως είναι κυρία και ότι δεν θα της περνούσε ποτέ από το μυαλό να ξεπέσει τόσο και του λέει να φύγει αμέσως από το σπίτι της και να την ξεχάσει μια για πάντα.

Ακόμα πιο μπερδεμένος, ο Νίκος αποφασίζει να πάει σε ένα στούντιο.

Διαλέγει μια κοπέλα, πηγαίνει στο δωμάτιο μαζί της και την ρωτάει αν κάνει τα πάντα.

Εκείνη απαντάει ότι τα κάνει όλα χωρίς αναστολές.

Ο Νίκος λοιπόν της ζητάει να κάνει το «μικρό πράσινο κύκλο».

Η κοπέλα του απαντάει ότι το επάγγελμα της μπορεί να είναι ξεπεσμένο, ωστόσο αυτή είναι μια γυναίκα αξιοσέβαστη και αρχίζει να τον χαστουκίζει. Η υπεύθυνη ακούγοντας τον πανικό που γινόταν στο δωμάτιο, ανοίγει την πόρτα και ρωτάει τι συμβαίνει.

Ο Νίκος της εξηγεί ότι το μόνο που είχε ζητήσει από την κοπέλα ήταν να κάνει το μικρό πράσινο κύκλο μαζί του. Με το που το ακούει αυτό η υπεύθυνη, τον πετάει έξω από το στούντιο και του λέει να μην τολμήσει να ξαναπατήσει το πόδι του εκεί μέσα.

Ο Νίκος στα όρια της τρέλας βρίσκει τη Μαρία και της ζητάει να παντρευτούν τώρα και να κάνουν αμέσως το «μικρό πράσινο κύκλο».

Η Μαρία δέχεται και τρισευτυχισμένη του υπόσχεται ότι θα έκαναν το «μικρό πράσινο κύκλο» όσες φορές ήθελε.

Παντρεύονται και φεύγουν για μήνα του μέλιτος. Ο Νίκος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και θέλει να διακόψει το ταξίδι για να κάνει αυτό το «μικρό πράσινο κύκλο». Χαμένος όπως ήταν λοιπόν μες στις σκέψεις του, αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο και ρίχνει το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο.

Η Μαρία σκοτώνεται…

Ο Νίκος λοιπόν ποτέ του δεν έμαθε τι είναι αυτός «ο μικρός πράσινος κύκλος»…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share