Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γαμπρός παράτησε τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας: Λίγες μέρες μετά εκεί έζησε το απόλυτο όνειρο!

Απίστευτη ιστορία!

23 Οκτωβρίου 2020 14:10
Γαμπρός παράτησε τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας: Λίγες μέρες μετά εκεί έζησε το απόλυτο όνειρο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τώρα είναι πετυχημένη συγγραφέας κι ευχαριστεί την τύχη της!

Από την… βαθιά κατάθλιψη που ένιωσε όταν ο μέλλων σύζυγος την παράτησε στην εκκλησία κι εξαφανίστηκε, στην απόλυτη καταξίωση, ο δρόμος για μια 30χρονη βρετανίδα ήταν μακρύς, αλλά άξιζε κάθε βήμα.

Η πρώτη της αντίδραση, όταν ο αρραβωνιαστικός της την ενημέρωσε πως ο γάμος δεν θα γίνει, ήταν να… απαρνηθεί την μέχρι τότε ζωή της.

Παραιτήθηκε από τη δουλειά της, πούλησε τα πάντα και έκλεισε ένα εισιτήριο για την νοτιοανατολική Ασία.

Σήμερα η Κέιτι έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με εκδοτικό οίκο για να γράψει τις περιπέτειές της σε βιβλίο κι έτσι έγινε συγγραφέας, αυτό που πάντα ονειρευόταν.

«Όλοι έλεγαν πόσο έχω τρελαθεί, ειδικά γιατί ποτέ μέχρι τότε δεν είχα ταξιδέψει μόνη μου», λέει σήμερα η Κέιτι που όσο ταξίδευε έγραφε σε μπλογκ και σήμερα το πρώτο της βιβλίο είναι ήδη έτοιμο.

Ζούσε σε ένα μικρό ψαροχώρι της Γαλλίας, όπου δίδασκε αγγλικά, όταν ακριβώς την ημέρα που θα ήταν η τρίτη επέτειος του γάμου της, έλαβε τηλεφώνημα που την ενημέρωνε για την συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο.

Νύφη είπε στην αδερφή της να φορέσει «ότι θέλει» στον γάμο της - Μόλις την δείτε θα πάθετε σοκ (photo)

Νύφη είπε στην αδερφή της να φορέσει «ότι θέλει» στον γάμο της, αλλά μόλις δείτε τι επέλεξε να φορέσει θα πάθετε σοκ! Η αλήθεια είναι ότι για τέτοια θέματα, θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια. Όπως για παράδειγμα τι επιτρέπεται και την δεν επιτρέπεται να φορέσεις στον γάμο της αδερφής σου.

Όταν όμως η νύφη της λέει ότι θα είναι παράνυφος (που συνήθως όλες φοράνε το ίδιο φόρεμα), αλλά μπορεί να βάλει «ότι θέλει», μάλλον θα πρέπει να περιμένεις τα χειρότερα. Όπως για παράδειγμα να ντυθεί δεινόσαυρος. Ενώ, ο αδερφός μιας νύφης μπήκε στο δωμάτιο που ντυνόταν και έβαλε τα κλάματα αλλά όχι για αυτό που νομίζετε.

Ο λόγος για τη νύφη Ντιάνα Άνταμς και την μικρότερη αδερφή της, Κριστίνα Μέντορ. Περίπου ένα μήνα πριν τον γάμο, η Κριστίνα, έχοντας λάβει την διαβεβαίωση ότι μπορεί να βάλει ότι θέλει, έστειλε στην αδερφή της την πρότασή της για την εμφάνισή της. Η Ντιάνα γέλασε και είπε ναι.

Για την ιστορία, την ημέρα του γάμο είχε πολλή ζέστη και υγρασία, με αποτέλεσμα η Κριστίνα να αναγκαστεί να αλλάξει εμφάνιση αμέσως μετά την τελετή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share