Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπαρακτικό βίντεο δείχνει ότι η αφοσίωση ενός σκυλιού δεν τελειώνει ποτέ...

Τρομερά συγκινητική ιστορία

23 Οκτωβρίου 2020 09:33
Σπαρακτικό βίντεο δείχνει ότι η αφοσίωση ενός σκυλιού δεν τελειώνει ποτέ...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γεγονός ότι τα σκυλιά έχουν μια μοναδική ικανότητα να αγγίζουν την ευαίσθητη χορδή ακόμα και των πιο σκληρόκαρδων ανθρώπων.

Προφανώς έχοντας αυτό στο μυαλό του, ο σκηνοθέτης Ροντρίγκο Γκαρσία Σάιζ δημιούργησε ένα βίντεο μέσα από το οποίο προσπαθεί να αναδείξει τις θετικές επιπτώσεις της δωρεάς οργάνων.

Και δεν τα πήγε άσχημα. Η μικρή ιστορία από την Αργεντινή, που έχει ως πρωταγωνιστές έναν ηλικιωμένο άνθρωπο και το πιστό σκυλί του, είναι τρομερά συγκινητική! Επίσης αξίζει να διαβάσετε πως νιώθουν τα σκυλιά όταν εγκαταλείπονται.

Τι θα δείτε στο βίντεο; Όταν ο ιδιοκτήτης του πεθαίνει, ο σκύλος κάνει κάτι που θυμίζει την περίφημη ταινία “Hachikō”. Μέχρι που η πόρτα του νοσοκομείου ανοίγει ξανά..

Ή το βίντεο είναι πολύ συγκινητικό ή κυκλοφορούν αλλεργίες. Πάντως αυτό το βίντεο μας άγγιξε...

Σκύλος ήρωας βουτάει στο νερό και σώζει τη ζωή μικρού ελαφιού την στιγμή που πνιγόταν

Σκύλος σώζει ελάφι: Ο Storm είναι το σκυλάκι που έγινε ήρωας στα μάτια όλων αφού πήδηξε στο νερό χωρίς δισταγμό για να σώσει ένα μικρό τραυματισμένο ελάφι.

Αυτός είναι ο Storm. Το σκυλάκι ήρωας που πήδηξε κατευθείαν στο νερό προσπαθώντας να σώσει ένα ζώο που πνιγόταν. Καθώς το πλησίαζε, είδε ότι ήταν ένα τραυματισμένο ελαφάκι.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Mike Freeley, ο ιδιοκτήτης του Storm, είχε πάει μια βόλτα με τους σκύλους του. Ο Mike με το που είδε τον σκύλο του να λαμβάνει δράση αποφάσισε να απαθανατίσει την μοναδική στιγμή τραβώντας την βίντεο. Βλέπουμε τον μικρό Storm να τραβάει το ελαφάκι με το στόμα του όπως θα έκανε σε ένα κουτάβι.

Ακόμα και όταν το έβγαλε έξω, ο σκύλος έμεινε δίπλα στο ελαφάκι και το έγλειφε για να το ζεστάνει. Ο Mike και ο Storm έμειναν εκεί μέχρι που έφτασαν οι αντιπρόσωποι του καταφύγιου Strong Island.

Το ελαφάκι ήταν όπως θα ήταν και το λογικό πολύ ανήσυχο. Οι διασώστες που είχαν καταφθάσει δυσκολεύτηκαν να το βγάλουν την δεύτερη φορά που πήδηξε στο νερό και άρχισε να ξανά πνίγεται.

Παρόλα αυτά όμως σώθηκε χάρις τον Frankie Floridia που μπήκε μέσα για να το σώσει. Το ελαφάκι πλέον είναι ασφαλές και έχει σωθεί χάρις τις προσπάθειες του ηρωικού Storm αλλά και των διασωστών που κατέφθασαν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share