Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ταχυδρόμος χτύπησε την πόρτα - Έπαθαν σοκ όταν τον είδαν τι έκανε από την κάμερα (Video)

Σοκαριστικό

23 Οκτωβρίου 2020 05:59
Ταχυδρόμος χτύπησε την πόρτα - Έπαθαν σοκ όταν τον είδαν τι έκανε από την κάμερα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ταχυδρόμος πήγε σε ένα σπίτι να παραδώσει ένα δέμα, όταν όμως οι ιδιοκτήτες τον είδαν από την κάμερα ασφαλείας έπαθαν σοκ.

Ο ταχυδρόμος απολύθηκε καθώς πιάστηκε να σκουπίζει την μύτη του με το χέρι και μετά να τρίβει το πόμολο του σπιτιού, την ώρα που ο κορωνοϊός θερίζει στην χώρα! Επίσης, ένας πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κόρης του και αυτό που αντίκρισε τον έκανε έξαλλο.

Δείτε το βίντεο:

50χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της - Πάγωσε με αυτό που είδε (photo)

Μια 50χρονη έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο καθώς ανακάλυψε πως κάποια προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας που άφηνε στον τάφο του συζύγου της είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται.

Προς μεγάλη της έκπληξη είδε τους κηπουρούς του νεκροταφείου να πηγαίνουν στον τάφο και να κλέβουν τα συλλεκτικά μπουκάλια αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα του εκλιπόντος. Επίσης, ένας 34χρονος Πακιστανός πιάστηκε από κάμερα κινητού να κάνει κάτι το αρρωστημένο με τις κότες του

27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της (Video)

Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της. Ο σύζυγος της Therese Kozlowski από το Μίτσιγκαν πρότεινε να της φτιάξει καφέ, εκείνη ένιωθε πολύ άσχημα μετά.

Είχε αναγούλες, ζαλάδες, την έπιανε υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία. Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. Επίσης, μια 24χρονη μπήκε στο ασανσέρ αλλά δεν ήξερε ότι την κατέγραφε η κρυφή κάμερα και μόλις βγήκε άρχισε να την ψάχνει η αστυνομία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share