Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Ζευγάρι αγόρασε νέο σπίτι - Έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε τι ζούσε από κάτω τους (Video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ανακάλυψε

23 Οκτωβρίου 2020 05:18
Ζευγάρι αγόρασε νέο σπίτι - Έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε τι ζούσε από κάτω τους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μπροστά σε μία τρομακτική ανακάλυψη βρέθηκε ένα ζευγάρι, όταν αγόρασε ένα νέο σπίτι, πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, έπειτα από μερικούς μήνες διαπίστωσε πως κάτω από την οικία του υπήρχαν επισκέπτες, οι οποίοι έκαναν την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, το 2018 ο Ρόις Ρόμπινς και η Σάινον ΜακΦάντεν αγόρασαν ένα σπίτι στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών. Όμως, μόλις ο καιρός άρχισε να καλοκαιριάζει, ανακάλυψαν εμφανίστηκαν μέσα στο σπίτι τους και τον κήπο τους εκατοντάδες φίδια. Επίσης, όταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι έβγαζε μια φωτογραφία για να απαθανατίσει την όμορφη στιγμή κανείς δεν περίμενε την τραγική συνέχεια.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ζήτησαν την βοήθεια ειδικών για την απομάκρυνση των ερπετών, οι οποίοι βρήκαν πως κάτω από το σπίτι του ζευγαριού υπήρχε μία φωλιά 150 φιδιών, κάτι που προκάλεσε σοκ στους ιδιοκτήτες.

«Αρχίσαμε να βλέπουμε κεφαλές φιδιών και τρομάξαμε», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της Σάινον ΜακΦάντεν στα τοπικά Μέσα. Σύμφωνα με τον νόμο στο Κολοράντο, οι μεσίτες θα πρέπει να ενημερώνουν τους υποψήφιους αγοραστές για την παρουσία φιδιών, μια και σε διαφορετική περίπτωση είναι αντίθετοι με τους νόμους ιδιοκτησίας.

Ζευγάρι ταξίδεψε σε 215 χώρες με ένα τζιπ - Δεν φαντάζεστε πού βρίσκεται τώρα το αυτοκίνητο

Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της γης. Ωστόσο, το κόστος είναι τόσο μεγάλο που δεν είναι εφικτό. Το συγκεκριμένο ζευγάρι το κατάφερε! Χρησιμοποιώντας ένα παλιό τζιπ και ταξιδεύοντας 26 χρόνια, επισκέφτηκε πάνω από 215 χώρες. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα ζευγάρι να πετυχαίνει το στόχο του, δείτε εδώ πώς ένα ζευγάρι κατάφερε να χάσει 62 κιλά στις διακοπές του.

Το 1988, λίγο πριν από την Πτώση του Τείχους του Βερολίνου, ένας Γερμανός που ανέκαθεν ταξίδευε συχνά για επαγγελματικούς λόγους. Ο Gunther Holtorf, αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά του και να ξεκινήσει για μια περιπέτεια εξερεύνησης της αφρικανικής ηπείρου με το τζιπ του, που θα κρατούσε 18 μήνες. Για συντροφιά, είχε την τότε σύζυγό του Beate.

Αφού πήρε διαζύγιο, το 1990, ο Gunther έφυγε για ένα ακόμα ταξίδι, με τη νέα σύντροφό του, Christine, το οποίο ουσιαστικά κράτησε για δεκαετίες, με μικρά διαλείμματα. Στη διάρκειά του το ζευγάρι γύρισε εκατοντάδες χώρες. Από τους αμμόλοφους της Σαχάρας, τα δυσπρόσιτα χωριά της Κένυας, τους δρόμους του Παρισιού, στους αρχαίους βουδιστικούς ναούς, τις εμπόλεμες ζώνες του Ιράκ και τη Βόρεια Κορέα.

Το ταξίδι του έφτασε στο τέλος και το αυτοκίνητο, βρίσκεται πλέον σε μουσείο

Συχνά περνούσε τη νύχτα του σε αιώρες ή μέσα στο αυτοκίνητο και μαγείρευε με τοπικές πρώτες ύλες, σε ένα γκαζάκι που κουβαλούσε. Αντί για ντουζιέρα είχε μπουκάλια νερού, τα οποία κρεμούσε ανάποδα έξω από το τζιπ. Ήταν δύο μοντέρνοι νομάδες πριν γίνουν μόδα το travel blogging, οι influencers και οι χορηγοί. Δύο άνθρωποι που είχαν αποφασίσει να ανταλλάξουν τις σύγχρονες ανέσεις με εμπειρίες που λίγοι στον κόσμο έχουν την ευκαιρία να ζήσουν.

Στο τέλος των 00s η Christine παρουσίασε καρκίνο και κάποιες φορές ο γιος της, Martin, άρχισε να συνοδεύει τον Gunther στα ταξίδια του. Ο Gunther και η Christine παντρεύτηκαν λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της το 2010. Ο σύζυγός της συνέχισε να ταξιδεύει μέχρι το 2014, πάντα με το τζιπ του. Συνολικά επισκέφτηκε 215 χώρες, διανύοντας 900.000 χιλιόμετρα μέσα σε 26 χρόνια: πάντα με το ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο εκτίθεται σήμερα στο μουσείο της Mercedes στη Στουτγάρδη.

Δείτε την ιστορία αυτού του ζευγαριού μέσα από το βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share