Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό της - Τότε μια 72χρονη γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και..

Σοκ

23 Οκτωβρίου 2020 03:53
29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό της - Τότε μια 72χρονη γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και..
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό της και τότε ξαφνικά μια 72χρονη γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και... σοκαριστική ιστορία! Ενώ, μια 24χρονη μητέρα εγκατέλειψε το μωρό της σε ένα κουτί στο τοίχο και εξαφανίστηκε.

Όλες οι μαμάδες το γνωρίζουν. Πως άπαξ και κάτσεις να φας με την ησυχία σου, τότε θα κλάψει και το μωρό σου για να φάει. Και αυτό συνέβη στην περίπτωση της Briar Lusia Mcqueen που βγήκε να φάει πρωινό σε ένα cafe της γειτονιάς της.

Ο μικρός της πείνασε, λίγο πριν αρχίσει να τρώει το πρωινό της και έτσι, αποφάσισε να τον θηλάσει δημόσια. «Σήμερα, ήταν η πρώτη φορά που βγήκα για πρωινό έξω μόνη μου με τον 8 εβδομάδων μικρό μου γιο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η 29χρονη μαμά από το Mount Maunganui, στη Νέα Ζηλανδία. «Μόλις, είχαν αφήσει το πρωινό μου στο τραπέζι και ο Jaxon άρχισε να κλαίει ζητώντας το στήθος μου και φυσικά τον τάισα!».

Τότε η Mcqueen παρατήρησε μία γυναίκα μεγάλης ηλικίας, να στέκεται στο τραπέζι μπροστά της και οι πρώτες τις σκέψεις ήταν πώς θα την επιπλήξει για το ότι θηλάζει δημόσια στο cafe. Αντ αυτού η γυναίκα έπιασε το μαχαίρι…

«Τρόμαξα, γιατί πίστευα πως θα μου πει να κρύψω το στήθος μου. Αντί για αυτό όμως, πήρε το μαχαίρι και άρχισε να κόβει το πρωινό μου λέγοντας, “Τι καλή μαμά που είσαι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε το φαγητό σου να κρυώσει, μπορούμε;”. Ειλικρινά πήγα να βάλω τα κλάματα. Η καλύτερη κυρία όλων!».

Το μωρό αυτό ήταν 5 μηνών όταν έκανε το απίθανο - Άφηνε «κάγκελο» γονείς και περαστικούς

Απίθανο ήταν αυτό, που έκανε ένα μωρό, όταν ήταν μόλις πέντε μηνών, αφήνοντας «κάγκελο» τους γονείς του και τους περαστικούς, που διαπίστωναν πως πρόκειται για ένα παιδί-«θαύμα».

Συγκεκριμένα, ένα αταπληκτικό φαινόμενο εξαιρετικά πρόωρης πνευματικής ανάπτυξης απασχολούσε τους ψυχιάτρους της Βουδαπέστης, τον Σεπτέμβριο του 1938.

Ένα βρέφος, δηλαδή ένα κoριτσάκι μόλις πέντε μηνών, όχι μόνο μιλούσε καθαρότατα και εκφραζόταν με σαφήνεια, αλλά μπορούσε να συζητεί με ευχέρεια για πράγματα που γνώριζε, ενώ απίστευτό είναι αυτό που συνέβη σε ένα παιδί, του οποίου η καρδιά είχε σταματήσει για 15 ώρες.

Το πέντε μηνών κoριτσάκι ονομαζόταν Βέρα Κλην και οι ουγγρικές εφημερίδες δημοσίευαν τη φωτογραφία του στην αγκαλιά της μητέρας του.

Ο πλούτος του λεξιλογίου του βρέφους υπερέβαινε τις τριακόσιες λέξεις, στις οποίες, μάλιστα, περιλαμβάνονταν όλα τα αντικείμενα, τα οποία έβλεπε εντός του σπιτιού του, αλλά και εκείνες οι λέξεις, οι οποίες ήταν απαραίτητες για να εκφράσει όλες τις επιθυμίες του.

Η μικρούλα Βέρα Κλην είχε υπερμεγέθη κεφαλή και βλέμμα ζωηρό και διαπεραστικό.

Το πέντε μηνών βρέφος που μιλούσε και που είχε εκδηλώσει τόσο πρόωρη πνευματική ανάπτυξη, είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των Ούγγρων ψυχιάτρων, που αδημονούσαν να παρακολουθήσουν τη μετέπειτα εξέλιξή του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share