Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

To tweet μπαμπά-κόρης με τα 1.000.000 likes - Οι φωτογραφίες που έκλεψαν καρδιές και έγιναν παγκόσμιο viral

Προκαλούν ανατριχίλα

23 Οκτωβρίου 2020 03:23
To tweet μπαμπά-κόρης με τα 1.000.000 likes - Οι φωτογραφίες που έκλεψαν καρδιές και έγιναν παγκόσμιο viral
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Κίραν Σάνον, από το Μπέλφαστ της Ιρλανδίας και μπαμπάς μια κόρης έχει μείνει άναυδος τις τελευταίες μέρες από την ανταπόκριση του 1.000.000 likes σε τρεις φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter.

Ο κ.Σάνον ανάρτησε τις δικές του φωτογραφίες στο πλαίσιο του “How it Started. How it’s going” (πώς ξεκίνησε, πώς εξελίσσεται) όπου οι χρήστες ανεβάζουν υλικό σχετικά με αυτό το θέμα. Ενώ, ένα νεαρό μοντέλο ποζάρει μεν στην κάμερα για μια φωτογράφιση στην παραλία, αλλά τα βλέμματα είναι όλα στραμμένα στον ηλιοκαμένο παππού που βρίσκεται στο παρασκήνιο.

Εκείνος λοιπόν επέλεξε να ανεβάσει τρεις φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη σχέση του με την κόρη του, την εξέλιξή αυτής της σχέσης, όσο και την εξέλιξη της ζωής της ίδιας.

Διάλεξε λοιπόν τρεις φωτογραφίες, που έχουν όλες τραβηχτεί στο ίδιο σημείο, έξω από το σπίτι τους, και πάντα περίπου στην ίδια πόζα. Κάθε φωτογραφία είναι από μια σημαντική στιγμή στη ζωή του ίδιου και της Νίαμ.

Εξυπηρετώντας δε τον στόχο του How it started. How it’s going επέλεξε να μοιραστεί την εξέλιξη της ακαδημαϊκής πορείας της μικρής του. Όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τη μητέρα της Νίαμ Μπρέντα.

Η πρώτη κατά την πρώτη ημέρα της μικρής στο Δημοτικό Σχολείο St Therese του Lisieux στο βόρειο Μπέλφαστ, τον Σεπτέμβριο του 1999. ”Νομίζω ότι ήμουν πιο νευρικός από αυτήν. Ήμουν τόσο περήφανος” λέει σήμερα ο κ.Σάνον, σύμφωνα με το BBC.

Η δεύτερη φωτογραφία ήταν την τελευταία ημέρα της κόρης του στο σχολείο τον Μάιο του 2013 και η τρίτη το καλοκαίρι του 2018 όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο. Σήμερα είναι 25 ετών και καθηγήτρια μαθηματικών.

Οι χρήστες προφανώς λάτρεψαν την ανάρτησή του, που έχει πλέον σχεδόν 1.000.000 likes ενώ 84.000 άνθρωποι στο Twitter σχολιάζουν.

″Απλά παρακολουθούσε τους αριθμούς (των likes) να ανεβαίνουν. Είναι σαν να βλέπεις τον ηλεκτρικό μετρητή όταν είναι ενεργοποιημένο το στεγνωτήριο” σχολίασε ο κ.Σάνον.

″Μου αρέσει πολύ η αντίδραση της οποίας έτυχαν οι φωτογραφίες μου…Το καλό είναι ότι τώρα σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι ξέρουν πόσο υπερήφανος είμαι για την κόρη μου”.

Τα σχόλια που δέχεται είναι πολύ τρυφερά. Ένας χρήστης έγραψε: ”Δεν εσένα ή τίποτα για σένα, αλλά αυτή η ανάρτηση μου έφερε δάκρυα στα μάτια”.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share