Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

75χρονη γιαγιά συνελήφθη - Μόλις δείτε το λόγο θα "παγώσετε"

Αδιανόητο!

22 Οκτωβρίου 2020 13:42
75χρονη γιαγιά συνελήφθη - Μόλις δείτε το λόγο θα
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Έχουμε δει πάρα πολλές ιστορίες στις οποίες πρωταγωνιστούν γιαγιάδες και πολλές από αυτές μας άφησαν άφωνους, δείτε εδώ ακόμη μια γιαγιά 102 ετών που συνελήφθη. Κάτι αντίστοιχο όμως με την ιστορία που ακολουθεί σίγουρα δεν είχαμε ξαναδεί.

Στις αρχές του μήνα, 4 αδέρφια από το Τέξας είδαν στις ειδήσεις ότι η 75χρονη Τζέρι Σάτλ συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κρατητήριο επειδή… το γρασίδι της ήταν πολύ ψηλό!

Μπορεί να μην είχαν συναντήσει ποτέ τους την Τζέρι και ο ήλιος δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικός εκείνη την ημέρα («έβραζε» ο τόπος που λέμε), τα παλικάρια όμως αποφάσισαν να πάρουν τις χορτοκοπτικές μηχανές τους και να στρωθούν στη δουλειά! Για τους ίδιους ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν…

Δεν ξεκουράστηκαν στιγμή, παρ' όλη την απίστευτη ζέστη, μόνο και μόνο για να βοηθήσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα που δεν είχαν συναντήσει ποτέ τους! Πόσο απίστευτο είναι αυτό; Και το καλύτερο; Μόλις τους είδαν κάτοικοι της περιοχής, προσφέρθηκαν και αυτοί να βοηθήσουν και έτσι τελείωσαν πολύ πιο γρήγορα!

Γιαγιά την καταγράφει κάμερα ενώ βγαίνει από το αμάξι: Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα πάθετε σοκ

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα δεις για τα πιστέψεις. Για τους πελάτες ενός εστιατορίου, αυτή η στιγμή ήρθε όταν παρατήρησαν μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το παράθυρο και κατάλαβαν ότι θα συνέβαινε κάτι σημαντικό, έτσι έβγαλαν έξω τα κινητά τους.

Η γυναίκα φερόταν κάπως παράξενα στο πάρκινγκ – και αυτό που έκανε είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 81χρονη γιαγιά πάει στο ΑΤΜ όταν παρατηρεί πίσω της μια έγκυο - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Γιαγιά την καταγράφει κάμερα ενώ βγαίνει από το αμάξι: Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα πάθετε σοκ

Όλα ξεκίνησαν ότι είδαν την γυναίκα να στέκεται στο πάρκινγκ, κοντά σε κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Φαινόταν να μην έχει ιδέα ότι οι πελάτες την παρακολουθούσαν μερικά μέτρα μακριά. Τότε η γιαγιά αποφάσισε να κάνει κάτι φυσικό… να χορέψει!

Αρχίζει να κουνά λίγο τους γοφούς καθώς συνηθίζει το περιβάλλον γύρω της. Όταν χαλαρώνει, βάζει μπρος τις δυνατές κινήσεις. Πραγματικά το έχει!

Γιαγιά την καταγράφει κάμερα ενώ βγαίνει από το αμάξι: Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα πάθετε σοκ

Σίγουρα οι πελάτες δεν περίμεναν να δουν κάτι τέτοιο. Κρίνοντας από την αντίδραση τους, δεν μας εκπλήσσει που επέλεξαν να μοιραστούν το βίντεο με τον κόσμο. Δείτε το παρακάτω – σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε και ίσως να χορέψετε κι εσείς λίγο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share