Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα δύο σκυλιά έπαιζαν όταν ξαφνικά το ένα έπεσε στο ποτάμι - Η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους

Η κίνηση του σκύλου συγκινεί

22 Οκτωβρίου 2020 13:10
Τα δύο σκυλιά έπαιζαν όταν ξαφνικά το ένα έπεσε στο ποτάμι -  Η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τη συγκινητική αντίδραση ενός σκύλου όταν βλέπει το φίλο του να παρασύρεται από έναν ορμητικό χείμαρρο και να κινδυνεύει να πνιγεί. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή ένα σκύλο που κάνει τους πάντες να δακρύσουν, δείτε εδώ την ιστορία ενός σκύλου που δεν έπαψε ποτέ να αναζητά την οικογένειά του που τον εγκατέλειψε.

Τα δυο σκυλιά έπαιζαν όταν ξαφνικά ένας χείμαρρος παρέσυρε το ένα σκυλί. Για καλή του τύχη εκείνη την ώρα είχε στο στόμα του ένα κλαδί και αυτό ήταν που τον έσωσε μιας και ο τετράποδος φίλος του είχε ταχύτατη αντίδραση. Έπιασε λοιπόν στο στόμα του την άλλη μεριά του κλαδιού και καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια κατάφερε να σώσει το φίλο του.

Το βίντεο αυτό ωστόσο προκάλεσε και την οργή μερικών καθώς αναρωτήθηκαν πως ο άνθρωπος που τραβούσε το βίντεο δεν προσπάθησε να σώσε το σκύλο αλλά προτίμησε να απαθανατίσει τη στιγμή. Ο Ραφαέλ Φραντσιούλι που κρατούσε το κινητό, απάντησε στους χρήστες του διαδικτύου λέγοντας πως ο χείμαρρος οδηγεί σε μια μικρή λίμνη συνεπώς δεν διέτρεχε κίνδυνο τραυματισμού κανένα σκυλί.

Δείτε το βίντεο με το θαρραλέο σκύλο που σώζει το φίλο του:

Η απίστευτη αντίδραση σκύλου που έκανε άνω-κάτω το σπίτι – Το βίντεο ξεπερνά τις 11.000.000 προβολές

Θα πέσετε κάτω από τα γέλια μόλις δείτε την απίστευτη αντίδραση αυτού του σκύλου που έκανε άνω-κάτω το σπίτι, με το βίντεο να ξεπερνά τις 11.000.000 προβολές.

Η νεαρή άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και ήρθε αντιμέτωπη με ένα απίστευτο θέαμα στο καθιστικό. Μικρά κομμάτια από χαρτί το είχαν κάνει άνω κάτω. Βέβαια, δεν αναρωτήθηκε για πολύ ώρα ποιος το έκανε αυτό, αφού ο υπαίτιος είχε το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη του! Επίσης, δείτε την συγκλονιστική αντίδραση με έναν σκύλο να ανακαλύπτει τη βούρτσα του πλυντηρίου αυτοκινήτων.

“Έχουμε κανένα άγριο ζώο μέσα στο σπίτι μας; Ποιος ευθύνεται για αυτό το χάλι;”, αναρωτιέται η ιδιοκτήτρια που μπήκε στο σπίτι της και το βρήκε άνω κάτω.

Ποιος λοιπόν έφταιγε; Ο σκύλος της οικογένειας! Μόλις η αφεντικίνα του ρώτησε “ποιος το έκανε;”, εκείνος σήκωσε το ένα του άκρο για να καταλάβει η ιδιοκτήτρια του ότι εκείνος φταίει. Το ξεκαρδιστικό βίντεο, όπως ήταν φυσικό, τώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το viral βίντεο που έχει ξεπεράσεις τις 11.000.0000 προβολές:

Dog Makes A Mess In House

"Who made this mess?" 😂😂

Posted by UNILAD on Friday, June 23, 2017
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share