Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Αυτή η γυναίκα έπιασε τον άντρα της να την απατά με 9 γυναίκες - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να "παγώσετε"

Αδιανόητο!

22 Οκτωβρίου 2020 12:14
Αυτή η γυναίκα έπιασε τον άντρα της να την απατά με 9 γυναίκες - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Το 2002, μετά από 18 χρόνια γάμου, η Ντάιαν Ριβ χώρισε όταν κατάλαβε πως ο άντρα της την απατούσε. Τότε γνώρισε τον Φίλιπ. Μέσω του διαδικτύου. Αυτή είναι μία ακόμη ιστορία γύρω από μία απιστία που γίνεται viral, δείτε εδώ το δώρο που έκανε ένας άντρα στη σύζυγό του όταν έμαθε πως τον απατά.

«Ήμουν χαρούμενη, ήταν χαρούμενος, ήταν πολύ καλό αυτό μεταξύ μας και ήμασταν μαζί για 4,5 χρόνια» αναφέρει στο BBC. Όλα έδειχναν πως η Ντάιαν έφτιαχνε ξανά τη ζωή της.

Το 2006 ήταν ο γάμος της κόρης της Ντάιαν. Ο Φιλίπ έφυγε από τη δεξίωση γιατί δεν ένιωθε καλά. Το ίδιο είπε και στο τηλέφωνο μετά. Αλλά την πήρε από το κινητό του, όχι από το σταθερό του σπιτιού. Έβαλε στο νου της τα χειρότερα και κινήθηκε για το σπίτι του.

Στο σπίτι δεν ήταν κανένας. Αναστατωμένη όπως ήταν, μπήκε στα mail του, που είχε πρόσβαση. Εντόπισε ειδοποιήσεις από το σάιτ που είχαν γνωριστεί και οι ίδιοι. Περίμενε να εμφανιστεί ο Φίλιπ για να δώσει εξηγήσεις. Όταν γύρισε τον αμφισβήτησε. Εκείνη είπε να χωρίσουν.

Μερικές ημέρες αργότερα η γυναίκα έκανες γενικές γυναικολογικές εξετάσεις για να δει αν όλα πάνε καλά με την υγεία της. Διαγνώστηκε με τον ιό HPV, δηλαδή με κονδυλώματα. Η είδηση ακούστηκε σαν κεραυνός εν αιθρία. Έπρεπε να τα αφαιρέσει άμεσα για να μην μετατραπεί σε καρκίνο.

Εντόπισε εννιά από τις γυναίκες που είχαν σεξουαλική επαφή με τον Φίλιπ-μέσω του σάιτ-για να τις προειδοποιήσει. Με μερικές κράτησε επαφή.

Όλα έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους μετά τον χωρισμό. Έκανε και την κατάλληλη θεραπεία για τα κονδυλώματα και απέφυγε τα χειρότερα. Αλλά τον Ιανουάριο του 2007, μια από τις πρώην του Φίλιπ της τηλεφώνησε και της είπε ότι πάσχει από τον ιό HIV. Έκανε και αυτή εξετάσεις. Είχε νοσήσει και αυτή.

«Τότε κατάλαβα όλα τα προβλήματα υγείας και την έλλειψη ενέργειας που είχα εκείνους τους μήνες. Το παζλ συμπληρώθηκε», αναφέρει.

απιστία AIDS

Όταν τηλεφώνησε στον πρώην της για συμπαράσταση εκείνος απάντησε «όλοι θα πεθάνουν κάποια στιγμή. Γιατί δεν λες να με αφήσεις ήσυχο και να κάνει ο καθένας τη ζωή του;»

Δεν μπορούσε να πιστέψει τη συμπεριφορά του. Αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία. Βρήκε 13 γυναίκες που είχαν HIV από εξαιτίας του Φίλιπ. Οι πέντε αποφάσισαν να καταγγείλουν τον θρασύδειλο άνδρα. Το δικαστήριο αποφάσισε τη φυλάκισή του για 45 χρόνια. Η απόφαση; Πολλαπλή απόπειρα δολοφονίας με θανατηφόρο όπλο (το σώμα του).

Η Ριβ πιστεύει πως ηθελημένα έβλαψε κι άλλες γυναίκες πριν από αυτή. Το χειρότερο πράγμα που είχε κάνει είναι να σταματά να εμπιστεύεται. Πλέον, έχει νέο σύντροφο. Από το δεύτερο ραντεβού του είχε εξομολογηθεί ότι είχε AIDS.

Άρχισα να κλαίω, εκείνος με αγκάλιασε. «Και ο αδερφός μου είχε AIDS», μου είπε. «Με έκανε καλύτερο άνθρωπο όλο αυτό».

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share