Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η γυναίκα πήγε στο αεροδρόμιο φορώντας 5 μπλουζάκια και 3 παντελόνια - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άφωνοι

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

21 Οκτωβρίου 2020 17:55
Αυτή η γυναίκα πήγε στο αεροδρόμιο φορώντας 5 μπλουζάκια και 3 παντελόνια - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άφωνοι

Έχουμε ακούσεις ιστορίες και ιστορίες επιβατών που φτάνουν σε ακραία σημεία για να αποφύγουν να πληρώσουν το επιπλέον κόστος των αποσκευών. Αυτή η γυναίκα, όμως, ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς η εμφάνισή της στο αεροδρόμιο κάθε άλλο παρά φυσιολογική ήταν. Φυσικά δεν είναι η μόνη ιστορία που μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ το λόγο που μια 36χρονη έκανε πραγματικό χαμό μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Η Τζελ Ροντρίγκεζ, από τις Φιλιππίνες όταν έμαθε ότι οι αποσκευές της ζύγιζαν δύο κιλά παραπάνω από το επιτρεπτό βάρος των 7 κιλών, πήρε την απόφαση να φορέσει κυριολεκτικά όλα τα επιπλέον ρούχα.

Το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας ζήτησε να πληρώσει το επιπλέον κόστος αλλά εκείνη αρνήθηκε και έβγαλε από την βαλίτσα της ρούχα που ζύγιζαν 2μιση κιλά και τα έβαλε όλα πάνω της.

«Δεν ήθελα να πληρώσω το επιπλέον κόστος γιατί ήταν μόνο δύο κιλά παραπάνω», δήλωσε η Ροντρίγκεζ.

Μπορεί η έξυπνη ιδέα της να την έσωσε από το να πληρώσει επιπλέον χρήματα ωστόσο η ίδια το μετανιώνει πικρά και δεν θα ήθελε να ξανακάνει κάτι τέτοιο.

«Έκανε υπερβολική ζέστη», δήλωσε.

Στην ανάρτηση της στο Facebook στις 2 Οκτωβρίου, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με εκείνη να φοράει 5 μπλουζάκια, τρία παντελόνια και τρία σακάκια, με την λεζάντα να γράφει:

«Από 9 κιλά στα 6μιση κιλά ##ExcessBaggageChallengeAccepted» διακωμωδώντας την όλη κατάσταση.

Το χιουμοριστικό της ποστ έλαβε πάνω από 33.000 αντιδράσεις και 1.000 σχόλια.

Πριν μπει στο αεροπλάνο πέταξε κέρματα στον κινητήρα - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Μήνυση κατά ενός προληπτικού Κινέζου που πέταξε κέρματα στον κινητήρα του αεροσκάφους, υπέβαλε αεροπορική εταιρεία.

Ο 28χρονος άνδρας πετούσε για πρώτη φορά στη ζωή του και παραδέχτηκε πως, κατά την επιβίβασή του, τον Φεβρουάριο του 2019 στην εσωτερική πτήση από το αεροδρόμιο της Anqing Tianzhushan στην ανατολική Κίνα, πέταξε κέρματα στον κινητήρα, θεωρώντας πως έτσι θα εξασφάλιζε ένα καλό ταξίδι, ωστόσο λίγο καιρό πριν υστερία έπιασε μια γυναίκα σε ένα αεροπλάνο, δείτε εδώ την ανατριχιαστική συνέχεια.

Το προσωπικό πράγματι εντόπισε δύο κέρματα τού ενός γιουάν στον έναν από τους κινητήρες, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να καθηλωθεί στο αεροδρόμιο και η πτήση να ματαιωθεί. Διενεργήθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι ασφαλείας, με τους επιβάτες να υφίστανται απερίγραπτη ταλαιπωρία ωρών, έως ότου βρεθούν πτήσεις αντικατάστασης. Ο Λου Τσάο αρχικά συνελήφθη και κρατήθηκε για 10 ημέρες, κατηγορούμενος για διατάραξη της δημόσιας τάξης.

Τον περασμένο Ιούλιο δε, εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου – κάτι, ωστόσο, που μόλις τώρα έγινε γνωστό. Οι ενάγοντες υποστήριξαν πως το συμβάν τούς στοίχισε πάνω από 17.600 δολάρια, με τον κατηγορούμενο να ισχυρίζεται πως η αεροπορική εταιρεία θα έπρεπε να προειδοποιεί τους επιβάτες να μη ρίχνουν κέρματα στα αεροπλάνα. Τελικώς, στον 28χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 17.200 δολαρίων ως αποζημίωση στην αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Lucky Air.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share