Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μικρός αδερφός βλέπει την αδερφή του σε αγώνα πάλης, νομίζει πως είναι αληθινός καβγάς και αυτό που κάνει θα σας αφήσει άφωνους

Ξεκαρδιστικό βίντεο

21 Οκτωβρίου 2020 09:34
Μικρός αδερφός βλέπει την αδερφή του σε αγώνα πάλης, νομίζει πως είναι αληθινός καβγάς και αυτό που κάνει θα σας αφήσει άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μικρός αδερφός που βλέπει την αδερφή του σε αγώνα πάλης, νομίζει πως είναι αληθινός καβγάς και μπαίνει να «καθαρίσει». Καθώς ένα παιδί μεγαλώνει μαθαίνει ότι η οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη και δημιουργεί άρρηκτους δεσμούς με όλα τα μέλη της.

Ένα μικρό αγόρι που ήταν πολύ δεμένο με την οικογένειά του, έδειξε πόσο πολύ αγαπούσε και προστάτευε την αδερφή του. Η αδερφή του μικρού αγοριού πήρε μέρος σε έναν αγώνα πάλης κι ο αδερφός της νόμισε ότι ήταν ένας αληθινός καυγάς.

Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο έτρεξε σαν αστραπή και μπήκε μέσα τον αγωνιστικό χώρο για να… “καθαρίσει”.
Το μικρό αγόρι αντιμετωπίζει την αντίπαλο της αδερφής του, τη ρίχνει κάτω και πέφτει κι εκείνος μαζί της στο πάτωμα. Είναι ξεκαρδιστικό!

Κίνηση ματ από τον μικρούλη

Όσοι παρακολουθούν τον αγώνα από τις κερκίδες γελούν, φωνάζουν και χειροκροτούν το μικρό παιδί. Ο διαιτητής πρέπει να αναλάβει την κατάσταση. Ενώ αξίζει να διαβάσετε τι συνέβη με ένα 10χρονο αγοράκι που έχασε τον μπαμπά του από καρκίνο.

Καθώς η αντίπαλος της μεγάλης του αδερφής αρχίζει να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα, εκείνος την τραβάει και την αρπάζει αλλά πέφτει κάτω στο πάτωμα καθώς το κάνει. Αυτό είναι το πιο αστείο στιγμιότυπο.

Χρειάστηκαν δυο άνδρες για να καταφέρουν να απομακρύνουν το παιδί. Ευτυχώς κανείς τους δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού κι αυτό το έκανε ακόμη πιο αστείο.

Οι θεατές δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους! Το θάρρος και η γενναιότητα του μικρούλη τους είχε αφήσει έκπληκτους. Ο διαιτητής σηκώνει πάνω και τα δύο κορίτσια και βεβαιώνεται ότι είναι εντάξει. Ο αγώνας συνεχίζεται κι ακούγονται ακόμη τα γέλια του κόσμου από τις κερκίδες.

Όλη αυτή την αστεία σκηνή την καταγράφει σε βίντεο ένας άνδρας και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό. Σε κάποια στιγμή, στο βίντεο, ακούγεται η φωνή του να λέει «αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω δει ποτέ, ήταν τρομερό!».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share