Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Ξεκίνησε να σκάβει έναν τάφο - 25 λεπτά μετά τον βρήκαν...

Αδιανόητο!

20 Οκτωβρίου 2020 17:34
Ξεκίνησε να σκάβει έναν τάφο - 25 λεπτά μετά τον βρήκαν...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Ένας Αμερικανός νεκροθάφτης βρισκόταν σε ένα λάκκο 2,4 μέτρα βαθύ, όταν ξαφνικά το έδαφος στις πλευρές της τρύπας υποχώρησε, με αποτέλεσμα να θαφτεί ζωντανός.

Όπως ήταν φυσικό, ο 59χρονος από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ πανικοβλήθηκε, σύμφωνα με όσα σημειώνει η εφημερίδα, North Jersey, βάσει αστυνομικών αναφορών.

Ο νεκροθάφτης, ευτυχώς, δεν καλύφθηκε ολόκληρος από τα χώματα, αλλά τα πόδια του θάφτηκαν μέχρι τα γόνατα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί και να χρειαστεί να φωνάζει για βοήθεια, τουλάχιστον, 25 λεπτά.

Τελικά, οι συνάδελφοί του με τη βοήθεια μερικών διασωστών κατόρθωσαν να τον απεγκλωβίσουν. Ευτυχώς, τα χώματα δεν τον είχαν σκεπάσει κι έτσι ήταν σε θέση να μπορεί να αναπνέει, περιμένοντας να τον βγάλουν. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος θάβεται ζωντανός, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που αυτές οι γυναίκες ξαπλώνουν πάνω σε τάφους.

Αφού τον τράβηξαν από τον τάφο, ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς παραπονούνταν για πόνους στο στήθος και στην πλάτη.

​Σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει ξεκινήσει έρευνα αναφορά με τα αίτια του ατυχήματος και για το κατά πόσο τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στο νεκροταφείο.

Αυτό το αγοράκι επισκέπτεται καθημερινά έναν τάφο - Μόλις δείτε σε ποιον ανήκει θα δακρύσετε

Μπορεί το αδελφάκι του να πέθανε στη μήτρα, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τα 2 αυτά αγόρια από το να είναι οι καλύτεροι φίλοι. Ο μικρός Γουόκερ συχνά επισκέπτεται τον τάφο του δίδυμου αδελφού του για να του μιλήσει για τα όσα «σημαντικά» συμβαίνουν στην έως τώρα σύντομη ζωή του και που εκείνος κρίνει ότι θα πρέπει να τα μοιραστεί με τον αδελφό του. Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με έναν τάφο γίνεται viral, δείτε εδώ την ιστορία γύρω από τον παιδικό τάφο με το παράθυρο.

Η αλήθεια είναι ότι είναι μια πολύ θλιβερή ιστορία. Ο δίδυμος αδερφός του 9χρονου αγοριού πέθανε στη μήτρα στην ηλικία των 24 εβδομάδων από το twin transfusion syndrome, το οποίο και συμβαίνει πολύ σπάνια, όταν τα δίδυμα μοιράζονται ένα πλακούντα.

Αυτό που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι το ένα δίδυμο παίρνει περισσότερο αίμα από το άλλο, πράγμα που τελικά επιφέρει τον θάνατο του άλλου εμβρύου. Για τη μητέρα τους το τραγικό αυτό γεγονός, την σημάδεψε όπως θα ήταν και λογικό άλλωστε. Αυτή και ο σύζυγός της δεν είχαν ποτέ ακούσει για αυτό το σπάνιο σύνδρομο και το να χάσει ένα μωρό βέβαια με αυτόν τον τρόπο ήταν τρομερά σκληρό.

Αλλά ο Γουόκερ ήταν ένα υγιές και χαριτωμένο μωρό! Και αυτό ήταν τελικά το σημαντικό για την Μπρουκ. Το ότι ο Γουόκερ γνώριζε για τον δίδυμο αδελφό του, ακόμα κι αν ποτέ δεν συναντήθηκαν.

τάφος αγοράκι

Ο μικρός Γουόκερ ζητά συχνά να επισκεφθεί το σημείο ταφής του αδελφού του για να του πει για τη ζωή του. Όπως για παράδειγμα, του είπε το 2012 ότι πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο. Η Μπρουκ είπε ότι όταν πήγαν για πρώτη φορά στον τάφο, πρόσεξε ότι ο μικρός της γιός καθόταν δίπλα στο μνήμα και τότε εκείνη αποφάσισε να τραβήξει την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η ίδια είπε στην Daily Mail: «Νομίζω ότι ο Γουόκερ είναι πολύ ήρεμος όταν είναι στο μνήμα και ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια, μας έχει πει ο ίδιος ότι πιστεύει ότι ο αδελφός του είναι πάντα μαζί του. Δεν μιλά γι ‘αυτόν συχνά».

Λυπηρό και συνάμα απίστευτα γλυκό…

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share