Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Άκουσαν μια γυναίκα να φωνάζει "βοήθεια" - Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί είδαν...

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

20 Οκτωβρίου 2020 17:11
Άκουσαν μια γυναίκα να φωνάζει
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Ένα απίστευτο και αρκετά αστείο σκηνικό έγινε στην Φλόριντα όταν μία γυναίκα κάλεσε το γραφείο του Σερίφη και την ενημέρωσε πως από ένα κοντινό σπίτι ακούει γυναικείες φωνές που καλούσαν σε βοήθεια, λέγοντας παράλληλα «άσε με να βγω έξω».

Φυσικά οι αρχές ανταποκρίθηκαν αμέσως και έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα έξω από το συγκεκριμένο σπίτι για να βρουν έναν άνδρα να φτιάχνει κάτι στο αυτοκίνητο της γυναίκας του.

Όταν τον ενημέρωσαν για το τηλεφώνημα που είχαν δεχθεί, τον άκουσαν να τους εξηγεί πως η φωνή αυτή ήταν από τον παπαγάλο του, τον Ράμπο. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν παπαγάλο να γίνεται viral, δείτε εδώ μία ακόμη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν παπαγάλο.

«Άλλαζα τα φρένα στο αυτοκίνητο της γυναίκα μας και είχα τον παπαγάλο μου, τον Ράμπο που είναι 40 χρονών, στην αυλή να φωνάζει και να τραγουδάει.

Σε κάποια στιγμή είδα τέσσερις αστυνομικούς να με πλησιάζουν και να μου λένε πως ένας γείτονας άκουσε μία γυναίκα να καλεί σε βοήθεια μέσα από το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Αφού τους εξήγησε τι πραγματικά είχε συμβεί πήγε στην αυλή και έφερε μπροστά στους αστυνομικούς τον 40χρονο παπαγάλο, προκειμένου να τους επιβεβαιώσει οτι από αυτόν ήταν οι φωνές.

Το να ζητάει βοήθεια και να λέει βγάλτε με έξω, ήταν κάτι που του το είχε μάθει ο ίδιος, όταν ήταν μικρός και τον είχαν σε κλουβί.

Αυτός ο άνδρας κάνει ασκήσεις γυμναστικής μπροστά στον παπαγάλο του - Η αντίδραση του πτηνού θα σας κάνει να "κλάψετε"!

Πολλοί είναι αυτοί που εν μέσω καραντίνας αποφάσισαν να αλλάξουν συνήθειες. Έτσι και αυτός ο άνδρας αποφάσισε να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής και να αλλάξει το σώμα του. Κάτι τέτοιο όμως χρειάζεται και υποστήριξη από τους δικούς σου, μάλλον όμως κάποιος είχε αντίθετη γνώμη.

Ασκήσεις γυμναστικής κάνει λοιπόν στο σαλόνι του δίπλα από το κλουβί του παπαγάλου του. Κι όσο εκείνος παιδεύεται και προσπαθεί να κάνει σωστά το πρόγραμμά του ο παπαγάλος του ξεκαρδίζεται στα γέλια. Μάλλον κάτι του φαίνεται ιδιαίτερα περίεργα και αστείο ή πολύ απλά ούτε εκείνος δεν πιστεύει στην προσπάθεια του ιδιοκτήτη του.

Δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας παπαγάλος "ρίχνει" το διαδίκτυο, δείτε εδώ τον παπαγάλο που η ιδιοκτήτρια του τον βάζει να τραγουδά όπερα.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share