Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

Ο γαμπρός βλέπει τη νύφη να φεύγει και μένει άναυδος - Αυτό που ακολούθησε στο γάμο θα σας σοκάρει (Video)

Αδιανόητο περιστατικό

20 Οκτωβρίου 2020 09:04
Ο γαμπρός βλέπει τη νύφη να φεύγει και μένει άναυδος - Αυτό που ακολούθησε στο γάμο θα σας σοκάρει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο συγκεκριμένος γάμος στην πόλη Ντάμπλι στην πολιτεία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, είναι πραγματικά ξεχωριστός. H νύφη απομακρύνεται από τον γαμπρό και εκείνος μένει σύξυλος.

Για μερικά δευτερόλεπτα στέκεται αμήχανος. Νομίζει ότι η μέλλουσα σύζυγός του, θέλει να του πει κάτι δυσάρεστο. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι εκείνη έκρυβε για καιρό ένα μυστικό. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πει στον μέλλοντα σύζυγό της, ότι θα του τραγουδούσε ένα τραγούδι που τους έφερε για πάντα μαζί.

Δείτε όμως τα χέρια της! Ο γαμπρός είναι κωφός, και η νύφη του εκφράζει την αγάπη της και στη νοηματική. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές σε γάμο που έχετε δει ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

Επίσης, όταν μια νύφη έφτασε υπέρλαμπρη και εντυπωσιακή στην εκκλησία σίγουρα ούτε ο γαμπρός αλλά και κανείς από τους καλεσμένους δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε στη δεξίωση του γάμου.

Πάγωσαν οι καλεσμένοι σε γάμο με τη νύφη και τον γαμπρό: Τι έπαθε ο άνδρας και στέκεται έτσι; Έτρεχαν έντρομοι

Δείτε τι συμβαίνει όταν παντρεύεται ένα ζευγάρι μάγων και στη γαμήλια δεξίωση νύφη και γαμπρός αψηφούν την βαρύτητα.

Το κόλπο του γαμπρού ενθουσιάζει τους καλεσμένους.

Γαμπρός είναι ο μάγος Τζάστιν Γουίλμαν και νύφη η φωτογράφος Τζίλιαν Σίπκινς. Ο γάμος τελέστηκε στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας στις 6 Σεπτεμβρίου 2015, απ’ όπου και το βίντεο που ακολουθεί.

Το ζευγάρι χορεύει στους ήχους του τραγουδιού “I put a spell on you”, όταν στη διάρκεια του χορού η νύφη κάνει ένα ξόρκι στον γαμπρό.

Δείτε τι συνέβη μετά.

Για να γίνει αυτό το κόλπο, το ζευγάρι αφιέρωσε πολλές ώρες σε πρόβες, αλλά οι πρωταγωνιστές αρνήθηκαν να αποκαλύψουν το μυστικό.

Ο Γουίλμαν είναι γνωστός ταχυδακτυλουργός και εμφανίζεται σε πρωινές εκπομπές όπως αυτή της Έλεν ντε Τζένερις!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Γαμπρός και νύφη ξεκινούν να χορεύουν - Τότε σταματάει η μουσική και η νύφη βάζει τα κλάματα... με τη συνέχεια να σοκάρει (Video)

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share