Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μωρό 3 εβδομάδων κλαίει μόλις ακούει ήχο για πρώτη φορά - Όμως «παγώνει» όταν η μητέρα του... (Video)

Τι συνέβη στη συνέχεια...

17 Οκτωβρίου 2020 21:25
Μωρό 3 εβδομάδων κλαίει μόλις ακούει ήχο για πρώτη φορά - Όμως «παγώνει» όταν η μητέρα του... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πίκρα για ένα γονιό να γεννήσει ένα μωρό με κάποια αναπηρία. Από το πρώτο λεπτό, αναρωτιέται αν θα καταφέρει το παιδί του να επιζήσει και να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής, απορεί πώς είναι δυνατόν ένα μικρό αθώο πλάσμα να αξίζει μια τέτοια δύσκολη μοίρα.

Όμως, όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει και ελπίδα και φυσικά η επιστήμη έχει τον πρώτο λόγο! Ο μικρός Archer γεννήθηκε με πρόβλημα στην ακοή. Η μαμά και ο μπαμπάς του δεν το έμαθαν παρά 3 εβδομάδες μετά τη γέννηση, ότι το μωρό τους είχε γεννηθεί με μόνιμη βλάβη στην ακοή του. Ενώ, καθόλου συνηθισμένη δεν είναι η γέννα, που συνέβη στη Βρετανία, με κάτι απίστευτο να γίνεται με το μωρό, μόλις εκείνο ήρθε στη ζωή.

Αντί όμως να αποδεχθούν αυτή τη σκληρή μοίρα, οι γονείς άρχισαν να ψάχνουν από νωρίς τρόπους να βελτιώσουν την κατάσταση του μωρού και την ποιότητα της ζωής του.

Μετά από 2 μήνες, ο μικρός Archer κατάφερε να φορέσει ακουστικά και να ακούσει τη φωνή της μαμάς του καθαρά, για πρώτη φορά. Από την έκφρασή του, όταν ακούει τη φωνή της μαμάς του, καταλαβαίνει κανείς ότι ο δεσμός μεταξύ τους είχε χτιστεί πριν καν υπάρξει για το μωράκι η αίσθηση του ήχου.

Είναι από τα πιο συγκινητικά βίντεο που έχουμε δει ως τώρα:

Φοβόταν να πάει να γεννήσει το μωρό της κι έτσι ήρθε όλη της οικογένεια στο μαιευτήριο- Η συνέχεια θα σας κάνει να δακρύσετε

Κάθε γυναίκα, λίγο πριν γεννήσει, σκέφτεται διάφορους τρόπους για το πώς θα γεννήσει, πώς θα είναι πιο ευχάριστη η όλη διαδικασία, τι να κάνει για να μην πονέσει και άλλα τέτοια! Η συγκεκριμένη γυναίκα στο Texas, μαζί με την οικογένειά της, βρήκαν έναν απίστευτο τρόπο για να καλωσορίσουν το μωρό τους! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστές μια μητέρα και το μωρό της, γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα γέννησε το μωρό της νεκρό.

Την ώρα που η μέλλουσα μανούλα βρισκόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του μαιευτηρίου, λίγα λεπτά πριν γεννήσει, αποφάσισαν να βάλουν στο τέρμα το τραγούδι «Push It» και να αρχίσουν να τραγουδούν όλοι μαζί!

Η γυναίκα, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, τραγούδησε με την ψυχή της και ξαφνικά χωρίς πόνο και χωρίς να το καταλάβει ούτε η ίδια, ακούστηκε το κλάμα του μωρού που μόλις ήρθε στον κόσμο!

Μάλιστα, δεν δίστασαν να βιντεοσκοπήσουν την όλη διαδικασία και να ανεβάσουν το βίντεο στα social media, το οποίο φυσικά και έγινε viral!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share