Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το γλυκό σκυλάκι δε σταματά να χαμογελά - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους (video)

Απίστευτη ιστορία

17 Οκτωβρίου 2020 12:29
Το γλυκό σκυλάκι δε σταματά να χαμογελά - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα περισσότερα κουτάβια ηλικίας επτά εβδομάδων είναι συνήθως με τη μαμά τους για να νιώθουν ασφαλείς και ζεστά. Όμως η Layla, ηλικίας επτά εβδομάδων, βρέθηκε να τρέχει μόνη της, φοβισμένη και πεινασμένη.

Tο φτωχό κοριτσάκι έφτασε τρέμοντας από φόβο στο καταφύγιο, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι ήταν πολύ καλύτερα από εκεί έξω και από την αποφυγή των οχημάτων.

Η κτηνίατρος Rachel Barron είχε πάει στο ρείθρο της Layla και άρχισε να μιλάει απαλά και γλυκά στο νευρικό κοριτσάκι. Η Λέιλα κατάλαβε την καλοσύνη της Ρέιτσελ και ανταποκρίθηκε με το χαριτωμένο χαμόγελο της!

Μόλις το χαμόγελο της Layla δημοσιεύτηκε τα κοινωνικά μέσα, έγινε viral. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο ερωτεύτηκαν το αξιολάτρευτο σκυλάκι που χρειαζόταν μια οικογένεια. Διαβάστε στο Athensmagazine.gr για το κουτάβι που αρνείται να πάει για ύπνο.

Tο όμορφο χαμόγελο ενός σκύλου σε ένα καταφύγιο αιχμαλωτίζει εκατοντάδες ανθρώπους μέσω κοινωνικών δικτύων και χάρη σε αυτό βρήκε ένα σπίτι για πάντα, όπου θα της δώσει όλη την αγάπη που της αξίζει.

Το βίντεο ενός μικρού σκύλου δημιούργησε μεγάλη ευαισθησία ανάμεσα σε εκατοντάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το βίντεο που μοιράστηκε μέσω του Facebook και έχει περισσότερες από 130.000 αντιδράσεις και 97.000 σχόλια, μπορείτε να δείτε πώς ακτινοβολεί χαρά μέσα από ένα όμορφο χαμόγελο και ένα λεπτό κούνημα ουράς.

Μια ομάδα νέων διέσωσε τη ζωή της και την παρέδωσε στο καταφύγιο Beaumont Animal Care

Ο σκύλος παρέμεινε στο καταφύγιο Beaumont Animal Care για αρκετούς μήνες, αφού μια ομάδα νέων διέσωσε τη ζωή της και αποφάσισε να την παραδώσει εκεί.

Η Rachel Barron δημοσίευσε την ακόλουθη περιγραφή στο Facebook μαζί με το βίντεο: Αυτό το κορίτσι είναι τόσο χαρούμενο, αλλά τι θα έκανε το χαμόγελο της ακόμη μεγαλύτερο; Ένα σπίτι για πάντα »

Επειδή αυτό το βίντεο ξεχώρισε μεταξύ των πιο εμφανιζόμενων στο Facebook, είναι πλέον μέρος ενός σπιτιού στο οποίο αποφάσισαν να την ονομάσουν Layla.

«Το χαμογελαστό κορίτσι μας έχει βρει μόνιμη κατοικία! Έχει τώρα μια οικογένεια με την οποία θα μοιραστεί όλη την ευτυχία της. Σας ευχαριστώ για τη νέα οικογένεια σας που υιοθέτησε τη δέσμη χαράς μας. »

Έχουμε την τεράστια δύναμη να μεταμορφώνουμε τις ζωές εκείνων των ζώων που είναι τόσο μοναχικά περιμένοντας κάποιον να τους δώσει την ευκαιρία να είναι ευτυχισμένα. Έτσι εάν έχετε τη δυνατότητα να υιοθετήσετε ένα άστεγο κατοικίδιο ζώο, μην διστάσετε, μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας και σίγουρα θα αλλάξουν και τη ζωή τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share