Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αγανάκτησε με το σύζυγό της και αποφάσισε να βάλει μια αγγελία - Μόλις δείτε το περιεχόμενό της θα δακρύσετε

Αδιανόητο!

16 Οκτωβρίου 2020 10:03
Αγανάκτησε με το σύζυγό της και αποφάσισε να βάλει μια αγγελία - Μόλις δείτε το περιεχόμενό της θα δακρύσετε

Αυτή η σύζυγος αγανάκτησε με τη συμπεριφορά του συζύγου της κι αφού δεν κατάφερε να βγάλει μια... άκρη αποφάσισε να βάλει μια αγγελία. Μόλις δείτε τι πουλάει θα μείνετε άφωνοι. Άφωνους όμως μας άφησε και μια αγγελία που ζητούσαν σερβιτόρους για μια δεξίωση γάμου, δείτε εδώ το λόγο.

Μια γυναίκα από το Αμβούργο, έβαλε προς πώληση τον άνδρα της στο eBay. Αν και είναι χρόνια παντρεμένοι, δεν διστάζει να τον πουλήσει για 18 ευρώ.

Με τον τίτλο της αγγελίας «Σύζυγος, μεταχειρισμένος», λοιπόν, έβγαλε στο σφυρί τον σύζυγό της, που καθυστερημένα διαπίστωσε ότι δεν ταιριάζουν πια.

Η αγγελία δεν έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς δεν είναι καιρός φαίνεται να ψάχνεις κανείς συζύγους και ας δίνεται σε προνομιακή τιμή. Δεν γνωρίζουμε αν θα πουληθεί στο μέλλον, ούτε αν το έχει μάθει ο σύζυγος.

Ζητείται υπάλληλος για να δοκιμάζει βερνίκια νυχιών με μισθό 48.000€!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια εταιρία ζητά υπάλληλο για να δοκιμάζει βερνίκια νυχιών έναντι του αστρονομικού ποσού των 48.000 €! Σίγουρα προκαλεί σοκ αλλά και απορία για το ποιες ακριβώς είναι οι απαιτήσεις για να δικαιούσαι ένα τόσο μεγάλο ποσό, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που μια αγγελία μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό καθώς μπορείτε να δείτε εδώ την αγγελία που ζητά δοκιμαστές για οίκους ανοχής.

Η εν λόγω δουλειά δεν είναι λαμπερή, αλλά είναι ονειρική. Η προσληφθείσα θα πρέπει να δοκιμάζει 50 μανό και αξεσουάρ νυχιών το μήνα, να τα τεστάρει και να γράφει τη γνώμη της για αυτά. Επίσης, θα πρέπει να φωτογραφίζει διαρκώς τα χέρια της.

Η δοκιμάστρια μανό που θα προσληφθεί θα πρέπει όσο διάστημα εργάζεται για τη Νailbox να αποφύγει κάθε είδους εργασία με τα χέρια, από πλύσιμο πιάτων και σκούπισμα, μέχρι την… κηπουρική.

Στα θετικά περιλαμβάνεται και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ωράριο, και ότι η δοκιμάστραια θα μπορεί να εργάζεται και από το σπίτι της. Συν του ότι πέρα από τον ασύλληπτο μισθό της, η δοκιμάστρια μανό θα λάβει και πολλά άλλα δώρα που έχουν να κάνουν με τη φροντίδα των νυχιών.

Προφανώς η εν λόγω θέση έχει και κάποιες βασικές απαιτήσεις. Όπως ότι η υποψήφια θα πρέπει να είναι κάποια που προσέχει την εμφάνισή της και κυρίως τα νύχια της, να έχει ενθουσιασμό για τα προϊόντα ομορφιάς, αλλά και κριτική σκέψη για να διακρίνει τα καλύτερα προϊόντα και χρώματα. Θα πρέπει επίσης να έχει άποψη για τη μόδα, να είναι ενημερωμένη σχετικά δηλαδή αλλά και να δημιουργεί και η ίδια μόδα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share