Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένας παππούς αγρότης παντρεύτηκε μια νεαρή: Το ανέκδοτο της ημέρας (16/10)

Θα κλάψετε!

16 Οκτωβρίου 2020 06:56
Ένας παππούς αγρότης παντρεύτηκε μια νεαρή: Το ανέκδοτο της ημέρας (16/10)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (16/10) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό!

Πάμε να το διαβάσουμε αναλυτικά παρακάτω:

Παντρεύτηκε ένας γέρος αγρότης μια νεαρή χωριατοπούλα, όμως δεν το έκαναν πολύ συχνά επειδή του γέρου δεν του έκανε κούκου…

Έτσι ο γέρος αποφάσισε να πάει στο γιατρό για να δει τι μπορεί να κάνει.

Έπειτα από πολλές εξετάσεις ο γιατρός του λέει :

– Την επόμενη φορά που θα είσαι στο χωράφια και αισθανθείς μεγάλη επιθυμία για τη γυναίκα σου, μην περιμένεις μέχρι να γυρίσεις το βράδυ, αλλά να τρέξεις στο σπίτι σου αμέσως και να τη ρίξεις στο κρεβάτι!

– Το έκανα, είπε ο αγρότης, αλλά μέχρι να φτάσω στο σπίτι ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Ο γιατρός το σκέφτηκε για λίγο και του λέει :

– Λοιπόν, άκουσε τι θα κάνεις, θα πάρεις μαζί σου το δίκαννο και αμέσως μόλις νιώσεις ότι είσαι έτοιμος, θα ρίξεις μια τουφεκιά, και θα της πεις ότι όταν ακούει έναν πυροβολισμό να έρχεται εκείνη γρήγορα σε εσένα.

Έπειτα από αρκετές εβδομάδες, ο γιατρός και ο αγρότης συναντώνται τυχαία στο δρόμο και τον ρωτάει ο γιατρός :

– Λοιπόν, πώς πήγε, όλα εντάξει;

– Την πρώτη εβδομάδα γιατρέ μου, όλα πήγαν πολύ καλά, στη συνέχεια όμως ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος και από τότε δεν την έχω ξαναδεί!

Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο, αλλά είναι μόνος και αδύναμος

Ο γέρος Άραβας ζει στη Νέα Υόρκη για πάνω από 40 χρόνια. Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος. Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που σπουδάζει στο Παρίσι:

«Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ, θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο… Σε αγαπώ, ο πατέρας σου».

Σε μια ώρα, ο γέρος λαμβάνει e-mail απάντησης από το γιο του: «Αγαπημένε μου πατέρα, παρακαλώ μην αγγίζεις τον κήπο, γιατί εκεί έκρυψα το πράμα. Σ’ αγαπώ κι εγώ, Ahmed».

Σε 15 λεπτά, ο αμερικανικός στρατός, το ναυτικό, το FBI , η CIA και οι Rangers περικυκλώνουν το σπίτι του γέρου, σκάβουν ολόκληρο τον κήπο, ερευνούν το σπίτι, γδύνουν τον γέρο, δε βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν απογοητευμένοι.

Μισή ώρα αργότερα, ο γέρος λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του: «Αγαπημένε μου πατέρα, είμαι βέβαιος ότι ο κήπος είναι ήδη σκαμμένος και μπορείς να φυτέψεις τις πατάτες. Έκανα ό,τι μπορούσα για να σε βοηθήσω από το Παρίσι. Σ’ αγαπώ, Ahmed».

Bonus ανέκδοτο

Πάμε να το δούμε αναλυτικά:

Λέει ο Παππούς στον Τοτό: "Θέλω να μου βρεις το μπλε χάπι οπωσδήποτε και εγώ για κάθε χάπι που θα μου φέρνεις, θα σου αφήνω στο πορτοφόλι σου κρυφά 50€!".

Κάνεις μια γύρα ο Τοτός στη γειτονιά και του φέρνει ένα μπλε χαπάκι.

Την άλλη μέρα κοιτάει στο πορτοφόλι του και βρίσκει 350€. “Ο παππούς τα έχασε”, σκέφτηκε, “και δεν ξέρει τι κάνει”.

Πάει λοιπόν, τον βρίσκει και του λέει:

"Αφού είχαμε συμφωνήσει 50 ευρώ. Γιατί μου έβαλες 350 στο πορτοφόλι;"

και ο παππούς του απαντάει:

"Εγώ 50 έβαλα, τα υπόλοιπα τα έβαλε η γιαγιά σου!".

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share