Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγόρασε ένα κομμάτι πίτσα - Αυτό που βρήκε μέσα στη ζύμη είναι ανατριχιαστικό

Αδιανόητο!

15 Οκτωβρίου 2020 12:57
Αγόρασε ένα κομμάτι πίτσα - Αυτό που βρήκε μέσα στη ζύμη είναι ανατριχιαστικό

Όταν αυτός ο άντρας λαχτάρησε να φάει μια πίτσα κι επισκέφθηκε την πλησιέστερη πιτσαρία σίγουρα δεν περίμενε πως θα αντίκριζε μέσα στη ζύμη κάτι τόσο ανατριχιαστικό. Τι ήταν αυτό; Ξυραφάκια!

Ποιος θα μπορούσε να κάνει άραγε κάτι τέτοιο; Κάμερες ασφαλείας του καταστήματος "έπιασαν" έναν υπάλληλο να κινείται περίεργα και να πειράζει τα προϊόντα. Όπως ήταν αναμενόμενο ο υπάλληλος συνελήφθη καθώς η πράξη του θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο σε κάποιον πελάτη.

Η εταιρία κάλεσε όσους πελάτες έχουν αγοράσει πίτσα από το συγκεκριμένο κατάστημα στο διάστημα 1ης Αυγούστου έως και 11 Οκτωβρίου όπου και έγινε η ανατριχιαστική ανακάλυψη να επιστέψουν το προϊόν.

Κι επειδή σίγουρα δεν θέλετε να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο καλύτερα να φτιάξετε μόνοι σας μια πίτσα, δείτε εδώ μια συνταγή για πίτσα εξπρές με μόλις 2 υλικά.

Τύλιξε με αλουμινόχαρτο ένα κομμάτι πίτσα και το έριξε στο τηγάνι - Ο λόγος θα σας ενθουσιάσει

Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται είναι πολλές οι φορές που περισσεύει πίτσα από μια οικογενειακή ή φιλική βραδιά στο σπίτι κι αυτό γιατί συνήθως υπερβάλλουμε στην παραγγελία ή ακόμη και στην παρασκευή της αν τη φτιάχνουμε μόνοι. Επειδή λοιπόν κανείς δεν θέλει να πετάξει ούτε ψίχουλα από την πίτσα του εμείς σας βρήκαμε τη λύση και βρίσκεται στο αλουμινόχαρτο.

Μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει το αλουμινόχαρτο στην κλασσική του χρήση, δηλαδή να τυλίγουμε τρόφιμα για την καλύτερα αποθήκευσή τους. Όμως όπως ανακαλύπτουμε σιγά σιγά, οι χρήσεις του είναι πάμπολλες, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τυλίξετε με αλουμινόχαρτο τις άκρες από τις μπανάνες σας.

Πώς λοιπόν θα ξαναζεστάνουμε την πίτσα που μας περίσσεψε χωρίς να μαλακώσει η ζύμη και να παραμείνει τραγανή;

Τυλίξτε το κομμάτι της πίτσας με αλουμινόχαρτο και ρίξτε τη στο τηγάνι. Μέσα σε 2 -3 λεπτά η πίτσα σας θα είναι σαν να βγήκε μόλις από το φούρνο.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share