Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μην ψάξετε ποτέ αυτό το μέρος στο Google maps - Όσοι το είδαν έπαθαν...

Σοκαριστικό!

15 Οκτωβρίου 2020 10:22
Μην ψάξετε ποτέ αυτό το μέρος στο Google maps - Όσοι το είδαν έπαθαν...

Ένα μυστηριώδες installation που βρίσκεται σε ένα χωράφι στη φινλανδική ύπαιθρο έγινε πρόσφατα viral όταν κάποιος το ανακάλυψε κατά λάθος κατά την αναζήτηση στους Google Maps.

Το Silent People Installation του Reijo Kela μοιάζει σαν στρατός που όλοι κοιτούν προς την ίδια κατεύθυνση. Μόνο αν κοιτάξεις από πολύ κοντά συνειδητοποιείς πως δεν είναι άνθρωποι αλλά ξύλινες κούκλες – σκιάχτρα που φορούν ανθρώπινα ρούχα! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα καταγράφει κάτι ανατριχιαστικό, δείτε τη φωτογραφία που τράβηξε ένας άντρας σε ένα κάστρο.

Ακόμα βέβαια και να καταλάβεις πως είναι σκιάχτρα είναι πραγματικά φοβιστικά όπως λένε όσοι τα έχουν δει από κοντά – και μάλιστα πλέον είναι και παντού στο Instagram. Mπορείτε πάντως να τα δείτε και εσείς στο Google Maps!

Ανατριχιαστικό βίντεο: Γυναίκα καταγράφει φάντασμα σε εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο

Είναι αυτή η απόδειξη ότι υπάρχουν φαντάσματα; Γυναίκα κατέγραψε με κάμερα μία ανατριχιαστική φιγούρα. Είναι αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία το φάντασμα ενός γιατρού ή απλώς πρόκειται για ακόμη μια ιστορία που θα λατρέψουν μόνο όσοι θέλουν να πιστεύουν σε αυτά; Αυτή είναι μία ακόμη ιστορία με φαντάσματα, δείτε τι κατέγραψε ένα drone όταν πετούσε πάνω από το στοιχειωμένο δάσος της Αγγλίας.

Η 21χρονη Τζέιμι Μπράουν περπατούσε στους ερημωμένους διαδρόμους του νοσοκομείου St Thomas στο Στοκπορτ, το οποίο έκλεισε το 2004, όταν τράβηξε αυτή την «ανατριχιαστική» φωτογραφία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, εκείνη την ώρα δεν είδε την φωτογραφία που τράβηξε επειδή αυτοί και οι φίλοι της ήταν απασχολημένοι με τα βήματα που άκουγαν από πάνω τους – αν και στο νοσοκομείο δεν υπάρχουν πλέον σκάλες που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει.

Η ίδια και η παρέα της έφυγαν κατατρομαγμένοι λίγα λεπτά μετά και μόνο αργότερα η Brown ανακάλυψε ότι στη φωτογραφία της υπάρχει μια περίεργη φιγούρα.

Δήλωσε σχετικά στη Sun: «Με κατατρόμαξε. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό εάν σκεφτείς ότι η φίλη μου πήγαινε προς την κατεύθυνση που ήταν το φάντασμα. Πήγαμε εκεί απλά για να γελάσουμε και δούμε τριγύρω. Ακούγαμε συνεχώς θορύβους από πάνω μας σαν σύρσιμο και βήματα αλλά δεν είδαμε κάτι

Σύμφωνα με το paranormaldatabase.com, ένα site που καταγράφει … εμφανίσεις φαντασμάτων, έχουν δει και άλλοι φιγούρες στο νοσοκομείο, όπως μια «γυναίκα που λάμπει και είναι ντυμένη σαν νοσοκόμα ή καλόγρια.

Δείτε το βίντεο και κρίνετε από μόνοι σας τι μπορεί να έχει συμβεί. Όσο κυνικός και αν είναι κανείς, υπάρχει σίγουρα κάτι το πολύ ανατριχιαστικό στα παλιά νοσοκομεία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share