Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Κωφή γυναίκα δεν μπορούσε να βρει δουλειά πουθενά - Σήμερα είναι...

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

14 Οκτωβρίου 2020 21:18
Κωφή γυναίκα δεν μπορούσε να βρει δουλειά πουθενά - Σήμερα είναι...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Χωρίς ακοή και με μερική μόνο όραση, η Κέιτι Ράντιστερ από το Λιντς της Αγγλίας δεν μπορούσε να βρει δουλειά.
Οι εργοδότες τής έλεγαν μάλιστα να πάει να ζήσει από τα κοινωνικά επιδόματα αντί να αναζητεί τη θέση της στην αγορά εργασίας. Στην εντελώς αντίπερα όχθη υπάρχει μια γυναίκα που η ακοή της είναι τόσο δυνατή που ακούει μέχρι και το αίμα μέσα από τις φλέβες της.

Εκείνη πείσμωσε όμως και πλέον είναι για τα καλά στον δρόμο για το πρώτο της εκατομμύριο! Πώς; Διδάσκοντας τη νοηματική από το σπίτι της.

Η Κέιτ ισχυρίζεται πως ακόμα και οι ειδικοί σύμβουλοι του ταμείου ανεργίας τής έλεγαν να καθίσει στα αυγά της. Το 2017 όλα αυτά, όταν αρνήθηκε να σκύψει το κεφάλι και υποσχέθηκε στον εαυτό της πως θα κατάφερνε να βγάζει ένα αξιοπρεπές εισόδημα με τις ικανότητές της.

Η 34χρονη έστησε λοιπόν τη δική της επιχείρηση από το σπίτι, προσφέροντας εκπαίδευση στη νοηματική σε εταιρίες που προσλαμβάνουν ανθρώπους με ακουστικές δυσκολίες. Ναι, υπάρχουν και τέτοιες εταιρίες, όπως λέει.

Η Ράντιστερ έχασε την ακοή της όταν ήταν τριών ετών και χτυπήθηκε από μηνιγγίτιδα, πάσχοντας ταυτοχρόνως και από μια εκφυλιστική νόσο που περιορίζει κάθε χρόνο την όρασή της.

Τώρα, πιο αισιόδοξη από ποτέ, είναι έτοιμη να μετακομίσει στην έπαυλη που αγόρασε στην Πορτογαλία για να γράψει απερίσπαστη το βιβλίο της, για το οποίο έχει υπογράψει ήδη ένα ιδιαιτέρως επικερδές συμβόλαιο.

44χρονη μητέρα αποκαλύπτει τις πικάντικες λεπτομέρειες ως sugar baby: «Έχω γεμίσει...»

Μια 44χρονη ανύπαντρη μητέρα αποκάλυψε ότι γέμισε δώρα όταν αποφάσισε να γίνει συνοδός sugar baby εύπορων αντρών, εγκαταλείποντας τις συμβατικές σχέσεις. Ενώ, μια 35χρονη καθηγήτρια έκανε σ@ξ με 15χρονο μαθητή της.

Η Στέλα Σμιθ παραιτήθηκε τον περασμένο Μάρτη από τη δουλειά της ως διοργανώτρια εκδηλώσεων και αποφάσισε να βρει σύντροφο σε ιστότοπο που εξειδικεύεται στις γνωριμίες με πλούσιους χορηγούς.

Έπειτα από μόλις λίγες μέρες εγγραφής στον δίκτυο, η Στέλα λέει ότι είχε δεχτεί περισσότερα από 100 μηνύματα. Έκτοτε κανόνισε 58 ραντεβού και ήδη έχει πάει σε 20. Ενώ δηλώνει έκπληκτη από το πόσο νέοι είναι ορισμένοι από τους sugar daddies που γνώρισε.

«Προηγουμένως νόμιζα ότι ένας sugar daddy θα είναι ένας πλούσιος ηλικιωμένος άντρας, περιτριγυρισμένος από όμορφα νεαρά κορίτσια. Αλλά προς έκπληξή μου, οι περισσότεροι άντρες που γνώρισα μέσω του σάιτ είναι νεότεροι από μένα, μέχρι και κατά 10 χρόνια» εξομολογείται η Στέλα στη βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail».

«Είναι πετυχημένοι, όμορφοι άντρες, που θέλουν μια ζωή χωρίς δράμα και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν κάθε ποσό γι’ αυτό. Δεν θέλουν απαιτήσεις ή πίεση, αλλά είναι πρόθυμοι να με στηρίξουν και να μοιραστούν μαζί μου ό,τι έχουν» λέει η Στέλα.

Όπως παραδέχεται η 44χρονη, έχει γεμίσει δώρα από τους συντρόφους της, ενώ κάποιος της πρόσφερε μηνιαίο εισόδημα 2.000 λιρών, περίπου 2.200 ευρώ.

«Ποτέ δεν ένιωσα πίεση να κοιμηθώ με κάποιον από τους άντρες που γνώρισα. Ούτε οι ίδιοι το περιμένουν, δεν περιμένουν καν ούτε ένα φιλάκι. Είμαι ένα πολύ φιλικό και ζεστό άτομο, αλλά είμαι επίσης πολύ προσεχτική να κάνω ξεκάθαρα τα όριά μου» ξεκαθαρίζει η Στέλα.

«Γνώρισα εξαιρετικούς άντρες που οι δρόμοι μας δεν θα είχαν συναντηθεί διαφορετικά» καταλήγει η Στέλα.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share