Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεγάλη προσοχή: Αν δείτε μυρμήγκια στα νύχια του μανικιούρ σας τότε…

Απίστευτο!

14 Οκτωβρίου 2020 13:13
Μεγάλη προσοχή: Αν δείτε μυρμήγκια στα νύχια του μανικιούρ σας τότε…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη προσοχή πρέπει να κάνετε, σε περίπτωση που δείτε μυρμήγκια στα νύχια του μανικιούρ σας, αν και δεν πρόκειται στην πραγματικότητα για κάτι ανησυχητικό, ενώ αν δείτε ένα συγκεκριμένο σημάδι στα νύχια των ποδιών σας μη διστάσετε να πάτε στο γιατρό σας.

Συγκεκριμένα, μια νέα ενοχλητική μόδα στο μανικιούρ κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες και πραγματικά έχει προκαλέσει σάλο. Το να παγιδεύεις κάτι ζωντανό μέσα σε ακρυλικό υλικό και να το φοράς είναι σίγουρα κάτι που μόνο το ανθρώπινο μυαλό θα σκεφτόταν.

Φυσικά οι εικόνες από την Ρωσία που ακολουθούν έχουν αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα. Στην περιγραφή του βίντεο πάντως η μανικιουρίστ δηλώνει πως «κανένα ζώο δεν βασανίστηκε για τις ανάγκες αυτού του βίντεο».

4+1 nail trends για να απογειώσετε το φθινοπωρινό σας μανικιούρ

Τα περιποιημένα άκρα είναι το Α και το Ω μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης. Από το funky πια γαλλικό μανικιούρ και τις παστέλ αποχρώσεις μέχρι τα nudes και τους neon τόνους που είναι απόλυτα εκκεντρικοί, είναι σίγουρο πως ό,τι κι αν επιλέξετε θα ολοκληρώσετε κάθε σας look και θα απογειώσετε τα outfits σας τώρα που διανύουμε το φθινόπωρο.

Εμείς φυσικά μη χάνοντας χρόνο, κάναμε την αναζήτησή μας στο Instagram και σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο hot right now σχέδια και χρώματα στα νύχια, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτήν την εβδομάδα, για να είστε πιο στιλάτες από ποτέ.

Plaid nails

Το καρό μπορεί να αποτελεί τεράστια τάση στον χώρο της μόδας αυτήν τη στιγμή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι και μεγάλο trend και στον χώρο της ομορφιάς και κυρίως των νυχιών, με τις επίδοξες nail artists να δημιουργούν καρό σχέδια στα άκρα πολλών κοριτσιών ή και στα δικά τους ανεβάζοντάς τα στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Ένα από αυτά είναι αυτό το μοναδικό plaid design που συνδυάστηκε με το επίσης μοδάτο λαδί και το λατρέψαμε με την πρώτη ματιά! Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Blue & beige

Το μπλε είναι μια τάση στα χρώματα της χρονιάς αυτής που μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Πώς θα σας φαινόταν όμως εάν συνδυαζόταν με το κλασικό και chic beige; Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, όπως μπορείτε να δείτε από την παραπάνω φωτογραφία ενώ αποτελεί περίτρανο παράδειγμα ότι οι ψυχρές με τις ζεστές αποχρώσεις μπορούν να ταιριάξουν άψογα. Δοκιμάστε το κι εσείς, ενώ εάν δεν επιθυμείτε το μπεζ, μπορείτε κάλλιστα να βάλετε στη θέση του μια πινελιά λευκού.

Fuchsia vibes

Μπορεί το κόκκινο να είναι ένα από τα πρώτα χρώματα που σας έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που σκέφτεστε τι να κάνετε στα νύχια σας, αλλά το φούξια φέτος έχει την τιμητική του. Ιδανικό για όσες από εσάς έχετε κουραστεί με το classic red και αναζητάτε κάτι πιο εκκεντρικό κι έντονο στα άκρα σας, το fuchsia θα γίνει το αγαπημένο σας και θα σας χαρίσει πολλούς πόντους στιλ. Προτιμήστε το σε όλη την επιφάνεια των νυχιών και απογειώστε κάθε σας εμφάνιση.

Pink velvet

Τα ροζ νύχια της Chiara Ferragni με τη βελούδινη υφή κέρδισαν την προσοχή όλων των fashionistas και beautistas αμέσως μόλις ανέβηκαν στο Instagram, οπότε εάν σκέφτεστε ποιο θα είναι το επόμενο nail design σας, τότε αυτό είναι το τέλειο για την καθεμία από εσάς. Συνδυάζοντας υπέροχα το ροζ με το holographic, το αποτέλεσμα είναι αυτό το velvet φινίρισμα που προσδίδει μια γυαλάδα στα άκρα σας. We love it!

Pearls & baby blue

Οι πέρλες προσδίδουν μια φινέτσα και κομψότητα όπου κι αν τοποθετηθούν. Εάν θέλετε να κάνετε το μανικιούρ σας και μάλιστα το γαλλικό πιο σοφιστικέ, φροντίστε να αντικαταστήσετε την κλασική λευκή γραμμή με μια σε παστέλ μπλε απόχρωση και να προσθέσετε στο κέντρο του νυχιού σας μια μικροσκοπική περλίτσα που θα κάνει αμέσως τη διαφορά στο manicure σας. Μην περιμένετε άλλο και είμαστε σίγουροι πως όλοι θα κοιτάζουν τα νύχια σας!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share