Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο, αλλά είναι μόνος και αδύναμος - Το ανέκδοτο της ημέρας 14/10

Κλάμα!

14 Οκτωβρίου 2020 06:48
Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο, αλλά είναι μόνος και αδύναμος - Το ανέκδοτο της ημέρας 14/10
Από Σοφία Φυρογένη

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (14/10) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό!

Πάμε να το δούμε αναλυτικά:

Ο γέρος Άραβας ζει στη Νέα Υόρκη για πάνω από 40 χρόνια. Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος. Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που σπουδάζει στο Παρίσι:

«Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ, θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο… Σε αγαπώ, ο πατέρας σου».

Σε μια ώρα, ο γέρος λαμβάνει e-mail απάντησης από το γιο του: «Αγαπημένε μου πατέρα, παρακαλώ μην αγγίζεις τον κήπο, γιατί εκεί έκρυψα το πράμα. Σ’ αγαπώ κι εγώ, Ahmed».

Σε 15 λεπτά, ο αμερικανικός στρατός, το ναυτικό, το FBI , η CIA και οι Rangers περικυκλώνουν το σπίτι του γέρου, σκάβουν ολόκληρο τον κήπο, ερευνούν το σπίτι, γδύνουν τον γέρο, δε βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν απογοητευμένοι.

Μισή ώρα αργότερα, ο γέρος λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του: «Αγαπημένε μου πατέρα, είμαι βέβαιος ότι ο κήπος είναι ήδη σκαμμένος και μπορείς να φυτέψεις τις πατάτες. Έκανα ό,τι μπορούσα για να σε βοηθήσω από το Παρίσι. Σ’ αγαπώ, Ahmed».

Bonus ανέκδοτο

Πάμε να το δούμε αναλυτικά:

Λέει ο Παππούς στον Τοτό: "Θέλω να μου βρεις το μπλε χάπι οπωσδήποτε και εγώ για κάθε χάπι που θα μου φέρνεις, θα σου αφήνω στο πορτοφόλι σου κρυφά 50€!".

Κάνεις μια γύρα ο Τοτός στη γειτονιά και του φέρνει ένα μπλε χαπάκι.

Την άλλη μέρα κοιτάει στο πορτοφόλι του και βρίσκει 350€. “Ο παππούς τα έχασε”, σκέφτηκε, “και δεν ξέρει τι κάνει”.

Πάει λοιπόν, τον βρίσκει και του λέει:

"Αφού είχαμε συμφωνήσει 50 ευρώ. Γιατί μου έβαλες 350 στο πορτοφόλι;"

και ο παππούς του απαντάει:

"Εγώ 50 έβαλα, τα υπόλοιπα τα έβαλε η γιαγιά σου!".

ανέκδοτα

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share