Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σκύλος αρνείται να αφήσει μόνο του τον ετοιμοθάνατο φίλο του που τον χτύπησε αυτοκίνητο

Ραγίζει καρδιές!

13 Οκτωβρίου 2020 13:10
Σκύλος αρνείται να αφήσει μόνο του τον ετοιμοθάνατο φίλο του που τον χτύπησε αυτοκίνητο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν ο Σαμουήλ Φλόρες οδηγούσε πρόσφατα το αυτοκίνητο του, είδε κάτι που τον έκανε να πατήσει αμέσως φρένο.

Στην άκρη του δρόμου ένας σκύλος στέκονταν φρουρός πάνω από τον καλό του φίλο που αργοπέθαινε. Δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του στις τελευταίες του στιγμές.

Ο Φλόρες επικοινώνησε αμέσως με ένα καταφύγιο ζώων και ζήτησε την βοήθεια τους. Λίγη ώρα αργότερα, η Τζούλι Φέννελ, μέλος του καταφυγίου, εμφανίστηκε για να βοηθήσει τα δυο άτυχα ζώα.

Οι δυο σκύλοι προσπαθούσαν να διασχίσουν τον δρόμο όταν ένα αυτοκίνητο χτύπησε τον έναν από αυτούς. Ο άλλος όμως όταν είδε τον φίλο του να σφαδάζει στη μέση του δρόμου, δεν έφυγε. Πήγε κοντά του, τον τράβηξε στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια έμεινε μαζί του για να μην είναι μόνος του στις τελευταίες του στιγμές.

Ο όμορφος σκύλος δεν έφυγε ούτε στιγμή μακριά από το φιλαράκι του. Του έμεινε πιστός μέχρι το τέλος.

Όταν έφτασε στο σημείο η Φέννελ στην αρχή δεν μπορούσε να πλησιάσει. Ο σκύλος γαύγιζε και προσπαθούσε να την κρατήσει μακριά. Ήθελε να προστατεύσει τον φίλο του. Όταν κατάλαβε όμως ότι ήθελε απλά να τους βοηθήσει, τότε ηρέμησε.

Η Φεννέλ έβαλε τα δυο ζώα στο αυτοκίνητό της και τα μετέφερε στο καταφύγιο. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να την ευχαριστήσει που τους βοήθησε.

Με την ευκαιρία δείτε και το ξεκαρδιστικό βίντεο με έναν σκύλο που βρήκε παιχνίδι πάνω στο πλυντήριο αυτοκινήτου.

Η πίστη και η αφοσίωση αυτού του ζώου, μας υπενθυμίζει ότι η αγάπη δεν είναι κάτι που υπάρχει μόνο στους ανθρώπους.

Σήμερα ο πιστός σκύλος περιμένει στο καταφύγιο κάποιον να εμφανιστεί και να του προσφέρει ένα σπίτι. Οι πιθανότητες έχουν μεγαλώσει έπειτα από την δημοσιοποίηση αυτών των φωτογραφιών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share