Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νύφη προσκαλεί την 89χρονη γιαγιά της να γίνει παράνυμφος στο γάμο της - Λίγο μετά γίνεται το απίστευτο

Η ιστορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

13 Οκτωβρίου 2020 09:12
Νύφη προσκαλεί την 89χρονη γιαγιά της να γίνει παράνυμφος στο γάμο της - Λίγο μετά γίνεται το απίστευτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν η Christine Quinn ζήτησε από την 89χρονη γιαγιά της, τη Nana Betty, να γίνει παράνυμφος στο γάμο της, δεν ήταν σίγουρη τι να περιμένει. Στο γάμο, λίγους μήνες αργότερα, η Nana Betty αποδείχθηκε η ζωή του πάρτυ!

“Όλοι στο γλέντι απολάμβαναν τα λόγια της σοφίας και τα αστεία σχόλια της όλη την ημέρα”, είπε η Quinn στο Huffpost, η οποία έχει μια στενή φιλία με τη γιαγιά της. “Η Nana πήρε το λεωφορείο του γάμου με τους υπόλοιπους καλεσμένους, αντί να« πάει στο σπίτι για να ξεκουραστεί », αλλά δεν το είπε στη μαμά μου (την κόρη της). Χόρευε επίσης ολόκληρη τη νύχτα, συμπεριλαμβανομένης μιας αξιολάτρευτης στιγμής, όταν μαζί με τη γιαγιά του συζύγου μου Bellsie χόρεψαν μαζί. Ήταν καταπληκτικό.”

“Είσαι τόσο όσο αισθάνεσαι και σήμερα αισθάνομαι νέα”, είπε η Nana Betty στην Quinn. Όλοι κάποτε θα γεράσουμε, αλλά δεν πρέπει απαραίτητα να μεγαλώσουμε!

“Με ρώτησε περίπου 10 φορές,” Είστε σίγουροι; “και” Γιατί θα θέλατε μια ηλικιωμένη κυρία στο νυφικό τραπέζι σας;”

“Όλοι στο γλέντι απολάμβαναν τα λόγια της σοφίας και τα αστεία σχόλια της όλη την ημέρα”

“Έχει απλώς μια καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ και άποψη για την ζωή που προσπαθώ να μιμηθώ καθημερινά. Όλοι την αγαπούν ”

“Είσαι τόσο όσο αισθάνεσαι και σήμερα αισθάνομαι νέα”, είπε η Nana Betty στην Quinn.

89χρονη γιαγιά ήταν ετοιμοθάνατη - Αυτό που έκανε ο 31χρονος γείτονάς της θα σας σοκάρει

Μια 89χρονη γιαγιά ήταν ετοιμοθάνατη. Αυτό που έκανε, όμως ο 31χρονος γείτονάς της θα σας σοκάρει. H Norma Cook και ο Chris Salvatore είναι ένα ασυνήθιστο δίδυμο και γνωρίστηκαν πριν από περίπου 5 χρόνια. Ο Chris, είναι ένας 31χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ και η Norma, είναι η 89χρονη γειτόνισσά του. Πλέον είναι οι καλύτεροι φίλοι.

Μπορεί να τους χωρίζουν 58 χρόνια, αλλά έτυχε να ζουν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών στο δυτικό Χόλιγουντ. Η Norma, που πάσχει από λευχαιμία, κατέληξε να περάσει μερικούς μήνες στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή της, έχοντας πνευμονία και αναπνευστικά προβλήματα. Οι γιατροί είπαν στον Chris ότι πιθανόν δε θα ζούσε μέχρι τις γιορτές, αλλά η Norma τους διέψευσε. Ενώ, μια 81χρονη γιαγιά πάει στο ΑΤΜ όταν παρατηρεί πίσω της μια έγκυο. Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο.

Οι γιατροί δεν επέτρεψαν στη Norma να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι της, εκτός και αν είχε 24ωρη φροντίδα. Κάτι τέτοιο όμως η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να το αντέξει οικονομικά. Έτσι ο Chris ξεκίνησε μια διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει οικονομικά την Norma. Αλλά αυτού του είδους η φροντίδα ήταν πολύ ακριβή και έτσι ο Chris βρήκε μια άλλη λύση. Η Norma μετακόμισε στο σπίτι του Chris.

Η συγκατοίκηση πάει καλά και η Norma έφερε ακόμα και τη γάτα της μαζί. Η Norma δεν έχει παιδιά ούτε στενούς συγγενείς να μένουν στη Καλιφόρνια, δηλώνει ότι βλέπει τον Chris σαν τον εγγονό που δεν απέκτησε ποτέ, βλέπουν μαζί ειδήσεις, συζητούν και πίνουν μαζί σαμπάνια!

«Η σαμπάνια είναι το αγαπημένο της ποτό και όταν τη πρωτογνώρισα μου πρόσφερε σαμπάνια και αμέσως δεθήκαμε. Όταν ήταν νέα είχε πολλούς φίλους γκέι, το ίδιο είμαι και εγώ, και πιστεύω αυτό την έκανε να νιώθει ασφάλεια στο σπίτι και να έχει μια τέτοια φιλία.».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share