Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άνοιξε μια τρύπα στο χώμα και έβαλε μία μπανάνα και ένα αυγό. 7 μέρες μετά δεν πίστευε στα μάτια του!

Θα πάθετε πλάκα!

12 Οκτωβρίου 2020 12:42
Άνοιξε μια τρύπα στο χώμα και έβαλε μία μπανάνα και ένα αυγό. 7 μέρες μετά δεν πίστευε στα μάτια του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα τα φυτά χρειάζονται την κατάλληλη λίπανση. Το μόνο πρόβλημα με τα λιπάσματα είναι πως δεν είναι και τόσο φτηνά. Ευτυχώς, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας λίπασμα με αυγά και μπανάνες.

Και το καλύτερο είναι πως δεν χρειάζεται να κάνετε και κάτι ιδιαίτερο αφού το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αυγό και μία μπανάνα.

Αφού σκάψετε την τρύπα, βάλτε μία αξεφλούδιστη μπανάνα και ένα αυγό στον πάτο, γεμίστε την μέχρι την μέση με χώμα και από πάνω βάλτε το φυτό. Καθώς η μπανάνα και το αυγό θα αποσυντίθενται, θα απελευθερώνουν τα θρεπτικά τους συστατικά στο χώμα και θα τα απορροφάει το φυτό!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Έβρασε μπανάνες ήπιε το ζουμί κι έπεσε για ύπνο - Μόλις δείτε γιατί θα το κάνετε αμέσως

Ρίξτε μια ματιά σ’αυτό το βίντεο του Athensmagazine.gr:

Κόβει μερικές μπανάνες, τις βράζει και πίνει το ζουμί πριν πέσει για ύπνο - Ο λόγος; Πολύτιμος!

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον ύπνο. Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε μια εξαιρετικά αποτελεσματική φυσική θεραπεία που θα σας παρέχει σίγουρα αποτελέσματα: το τσάι μπανάνας! Πριν σας δώσουμε όμως τις πληροφορίες που μέχρι πρότινος αγνοούσατε κι αφού είστε κι εσείς λάτρεις του αγαπημένου αυτού φρούτου, δείτε εδώ τη θαυματουργή δίαιτα της μπανάνας.

Αυτό το τσάι παρασκευάζεται εύκολα και έχει υπέροχη γεύση. Αποτελείται από φυσικά, εύκολα προσβάσιμα υλικά, που μπορεί να έχετε ήδη στο σπίτι σας. Οι μπανάνες, μαζί με την φλούδα τους, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο και κάλιο.

Συστατικά:

  • 1 οργανική μπανάνα
  • 1 μικρή κατσαρόλα με νερό
  • λίγη κανέλα

Μέθοδος παρασκευής:

Θα πρέπει πρώτα να κόψετε τις άκρες της μπανάνας, αφαιρέστε τις και τοποθετήστε την σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, μαζί με τη φλούδα. Αφήστε την να βράσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια σουρώστε το τσάι και ρίξτε το σε μια κούπα. Ρίξτε λίγη κανέλα και πιείτε το πριν πάτε για ύπνο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share