Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άκουγε παράξενους θορύβους στην κουζίνα - Όταν έβαλε κάμερα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε

Αδιανόητο!

11 Οκτωβρίου 2020 18:21
Άκουγε παράξενους θορύβους στην κουζίνα - Όταν έβαλε κάμερα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε

Ένας άντρας άκουσε κάθε βράδυ παράξενους θορύβους από την κουζίνα του σπιτιού του και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα, αφού όποτε πήγαινε δεν έβλεπε κάτι, παρά μόνο να λείπουν τρόφιμα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα αποκαλύπτει κάτι ανατριχιαστικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα που είχε υποψίες για τον άντρα της έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι.

Αυτό που τελικά είδε από την κρυφή κάμερα ήταν τουλάχιστον τρομακτικό.

Δείτε το βίντεο που θα σας σοκάρει:

Βρήκε μια κρυφή κάμερα πεσμένη στο πάτωμα του μπάνιου - Μόλις έμαθε ποιος την είχε τοποθετήσει έτρεξε στην αστυνομία

Μπλεξίματα με το νόμο έχει ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία, μια και αποκαλύφθηκε πως είχε βάλει μία κρυφή κάμερα στο μπάνιο της κολλητής της γυναίκας του, προκειμένου να την παρακολουθεί τις στιγμές που έκανε μπάνιο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κρυφή κάμερα αποκαλύπτει κάτι τρομακτικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα για να παρακολουθήσει τη νοσοκόμα που πρόσεχε το παιδί της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Κίνα, όταν η Ξιάο Νι ανακάλυψε έντρομη μία κάμερα να βρίσκεται στο πάτωμα του μπάνιου της, την ώρα που έκανε ντους. Αμέσως βρέθηκε στο σπίτι της φίλης της, Χιάο Τζία και του άνδρα της, Σενγκ, όπου ο τελευταίος της εξήγησε πως ήταν μία συσκευή παρακολούθησης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Star» η Νι αποφάσισε να απευθυνθεί στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας πως βρήκε την κάμερα πεσμένη στο πάτωμα. Από τις έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε πως ένοχος ήταν ο Σενγκ, ο άνδρας της κολλητής της φίλης.

Αρχικά αυτός έκανε τον έκπληκτο, αλλά αργότερα παραδέχθηκε την ενοχή του. Μάλιστα, όπως τόνισε, έβαλε την κάμερα στο σπίτι της πρώην συγκατοίκου της γυναίκας του, καθώς «έψαχνε κάτι για να τον ενθουσιάσει». Μάλιστα, οι έρευνες έδειξαν πως ο Σενγκ είχε μπει στο κτήριο που μένει η Νι πριν από λίγες μέρες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share