Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προσοχή: Έτσι μπορούν να σας κλέψουν το αυτοκίνητο μόνο με ένα κορδόνι

Δώστε βάση!

11 Οκτωβρίου 2020 17:51
Προσοχή: Έτσι μπορούν να σας κλέψουν το αυτοκίνητο μόνο με ένα κορδόνι

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει πως μπορεί κάποιος να ξεκλειδώσει ένα αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας μόνο ένα κορδόνι. Ωστόσο, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείχνετε και στα ΑΤΜ, δείτε εδώ πώς μπορείτε να ειδοποιήσετε την αστυνομία μέσω πληκτρολογίου.

Μπορεί να φαίνεται χρήσιμο σε περίπτωση που τα κλειδιά του αυτοκινήτου χάθηκαν, ωστόσο είναι και μέθοδος που χρησιμοποιούν οι κλέφτες για να πάρουν το αυτοκίνητο αθόρυβα.

Δείτε το video:

Όταν βρήκε ένα χαρτάκι στο αυτοκίνητο σκέφτηκε πως κάποιον ενόχλησε με το παρκάρισμα του -Το σημείωμα όμως ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό...

Η καλή πράξη ενός ξένου όχι μόνο τόνωσε το ηθικό ενός φοιτητή της Νομικής στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα, αλλά… συνέβαλε και στην ενίσχυση της μπαταρίας του αυτοκινήτου του!

Ένας φοιτητής του Πανεπιστήμιου της Αλμπέρτα, ο Ντέρεκ Μάρεϊ, ξέχασε να απενεργοποιήσει τα φώτα του αυτοκινήτου του όταν πάρκαρε έξω από το σπίτι του. Όταν επέστρεψε αρκετές ώρες αργότερα για να το πάρει, η μπαταρία του ήταν άδεια και υπήρχε ένα σημείωμα στο παρμπρίζ του. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα σημείωμα δίνει ένα μάθημα ζωής, δείτε εδώ το γράμμα μιας μητέρας που έχασε το μάτι της και ο γιος της τη μισούσε.

«Όταν είδα το σημείωμα νόμιζα ότι κάποιος ενοχλήθηκε από το παρκάρισμα μου. Τι άλλο θα μπορούσα να σκεφτώ;», είπε ο Μάρεϊ.

Το σημείωμα όμως αυτό ήταν διαφορετικό

«Παρατήρησα ότι ξεχάσατε τα φώτα σας αναμμένα» έγραφε το σημείωμα.

Η μπαταρία πιθανώς δεν θα έχει αρκετό φορτίο για να ξεκινήσει το αυτοκίνητο σας. Σας άφησα ένα μπλε καλώδιο στο φράκτη και ένα … φορτιστή μπαταρίας δίπλα στο φράχτη μέσα σε ένα χάρτινο κουτί. Εάν ξέρετε πώς να το συνδέσετε, χρησιμοποιήστε το για να ξεκινήσετε το αυτοκίνητό σας

Ο καλός Σαμαρείτης στη συνέχεια του έγραψε και οδηγίες…

«Είναι απλό: Βάλτε το κόκκινο κλιπ στο θετικό πόλο της μπαταρίας και το μαύρο κλιπ στον αρνητικό πόλο. Μην ακουμπήσετε το μαύρο στο κόκκινο κλιπ την ώρα που ο φορτιστής είναι συνδεδεμένος. Ο φορτιστής είναι ήδη ρυθμισμένος στα 12 Volts και στη λειτουργία εκκίνησης. Ίσως να πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να φορτίσει η μπαταρία σας.

Καλή Τύχη»

«Αυτός ο άγνωστος άνθρωπος μου έσωσε μέρα!», έγραψε στη συνέχεια ο Μάρεϊ στο Facebook. «Ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να τον βρω και να τον ευχαριστήσω!»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share