Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Έτρωγαν μακαρόνια σε ένα εστιατόριο όταν εμφανίστηκε ένας μπαμπουίνος - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Απίστευτο!

11 Οκτωβρίου 2020 17:02
Έτρωγαν μακαρόνια σε ένα εστιατόριο όταν εμφανίστηκε ένας μπαμπουίνος - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Όταν αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να απολαύσει ένα γεύμα με μακαρόνια σε κεντρικό εστιατόριο σίγουρα δεν περίμενε αυτή την επίσκεψη.

Θα μπορούσε κάλλιστα να πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση για μακαρόνια. Όχι λόγω του ταλέντου του αλλά κυρίως λόγω της αγάπης του για τα ζυμαρικά. Και μάλιστα σίγουρα θα σημείωνε και τεράστια επιτυχία.

Ο λόγος για έναν συμπαθέστατο μπαμπουίνο, ο οποίος είναι μακαρονάς! Ένα γεύμα σε έναν αμπελώνα της Νότιας Αφρικής στο Κέιπ Τάουν διεκόπη από έναν αρκετά ασυνήθιστο επισκέπτη. Έναν μπαμπουίνο. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή έναν λάτρη των μακαρονιών κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε τον ιδιαίτερο τρόπο που διάλεξε αυτός ο άντρας για να απολαύσει το γεύμα του.

Μάλιστα, προκειμένου να απολαύσει το λαχταριστό πιάτο που έβλεπε, έδιωξε από το τραπέζι τους διοργανωτές.

Όσοι τον παρακολουθούσαν να τρώει τα μακαρόνια ξέσπασαν σε γέλια. Το ζώο τελείωσε το γεύμα του σε 15 λεπτά και ολοκλήρωσε με σκορδόψωμο... έτσι, για να αλλάξει λίγο τη γεύση.

Στη συνέχεια, χορτασμένος πια, σηκώθηκε από το τραπέζι και επέστρεψε στα κοντινά βουνά καθώς μετά το σκορδόψωμο, μάλλον δεν ήθελε επιδόρπιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο αμπελώνας έχει δαπανήσει 50.000 λίρες στερλίνες σε ένα ειδικό φράχτη για να κρατήσει τους μπαμπουίνους έξω και έχει μια ομάδα μόνιτορ μπαμπουίνων που απωθούν όσους παραβιάζουν την περίμετρο για να ψάξουν φαγητό. Ωστόσο ο συγκεκριμένος κατάφερε να μπει μέσα.

Ο... μακαρονάς μπαμπουίνος δεν ήταν επιθετικός. Σαν κύριος έκατσε, έφαγε και έφυγε.

Βάζει τα μακαρόνια στην κατσαρόλα και προσθέτει κρεμμύδι και τυρί - Το τελικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό

Τα μακαρόνια είναι μία από τις πιο γρήγορες, εύκολες και ευπροσάρμοστες συνταγές, που μπορούν να μαγειρευτούν με αμέτρητους τρόπους. Ακόμα και οι πιο αρχάριοι στη κουζίνα μπορούν να βράσουν ζυμαρικά.

Όλοι γνωρίζουμε τον παραδοσιακό τρόπο ετοιμασίας των ζυμαρικών, που απαιτείται βράσιμο στη κατσαρόλα -δείτε εδώ ποιο είναι το λάθος όταν τα σουρώνουμε- και παράλληλα η προετοιμασία της σάλτσας σε άλλο κατσαρολάκι, αλλά στο βίντεο που ακολουθεί προτείνεται ένας εναλλακτικός τρόπος μαγειρέματος των ζυμαρικών: όλα στην ίδια κατσαρόλα!

Κατά αυτόν τον τρόπο, μειώνεται ο χρόνος μαγειρέματος, τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και φυσικά το πλύσιμο των πιάτων! Διαβάστε παρακάτω τα συστατικά που θα χρειαστείτε:

Υλικά:

  • 200 γρ. σπαγγέτι
  • 200 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 100 γρ. φύλλα σπανάκια
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ή σε λεπτές φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
  • μερικά φύλλα φρέσκο βασιλικό, χοντροκομμένο
  • 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 50 γρ κεφαλογραβιέρα ή τυρί της επιλογής σας, τριμμένο
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Αρχικά κόψτε τα τοματίνια στη μέση και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά τσίλι.
  • Πάρτε μια μεγάλη κατσαρόλα και τοποθετήστε στο κέντρο τα σπαγγέτι, και βάλτε και από τις δύο πλευρές το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
  • Προσθέστε τα τοματίνια, το σπανάκι, το σκόρδο, τη πιπεριά τσίλι και προσθέστε στην κορυφή τον χοντροκομμένο βασιλικό. Προσθέστε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, και600 ml νερό.
  • Βάλτε σε μέτρια φωτιά και αφήστε να πάρει βράση.
  • Για al dente ζυμαρικά, μαγειρέψτε περίπου 9 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά με τσιμπίδες.
  • Για πιο βρασμένα ζυμαρικά, αφήστε τα για 10-11 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά, όταν θα έχει εξατμιστεί το περισσότερο νερό και έχει δημιουργηθεί μια παχύρευστη σάλτσα.
  • Τρίψτε το τυρί, ρίξτε επιπλέον βασιλικό και αλατοπίπερο αν επιθυμείτε.

Δείτε το βίντεο:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share