Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο γυμναστής της τη βοήθησε να χάσει 76 ολόκληρα κιλά - Σήμερα είναι παντρεμένη με...

Απίστευτο!

11 Οκτωβρίου 2020 14:57
Ο γυμναστής της τη βοήθησε να χάσει 76 ολόκληρα κιλά - Σήμερα είναι παντρεμένη με...

Μία παχύσαρκη μητέρα που προσπαθούσε να χάσει βάρος από τα 8 της, αποκαλύπτει πως έχασε πάνω από 80 κιλά και τελικά παντρεύτηκε τον προσωπικό της προπονητή χαρίζοντας στον εαυτό της μια μοναδική μεταμόρφωση. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ιστορία που μας αποδεικνύει πως με πείσμα και θέληση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, δείτε εδώ ακόμη μια θεαματική αλλαγή.

Η Σάρα, 37 ετών από τη Σουηδία είχε φτάσει μέχρι και 150 κιλά, ειδικά μετά τη γέννηση του γιου της όταν ήταν 19 και είχε ξεκινήσει να τρώει γρήγορο φαγητό.

Η Σάρα, που τώρα ζυγίζει λίγο πάνω από 63 κιλά, είπε πως αποφάσισε να χάσει κιλά μία μέρα όταν σε ένα κάμπινγκ έσπασε η καρέκλα στην οποία καθόταν.

Έτσι, προσέλαβε τον γυμναστή,Φρέντρικ, και άρχισε να γυμνάζεται 3 φορές την εβδομάδα. Αφού έχασε κάποια κιλά, άλλαξε τη διατροφή της κατά πολύ και αύξησε την γυμναστική στις 10 φορές την εβδομάδα.

Άρχισε να χάνει κιλά και να μεγαλώνουν οι μυς της. Τελικά, στις 4 Ιουλίου, παντρεύτηκε τον Φρέντρικ αφού έκαναν προπόνηση μαζί για 10 μήνες. Τώρα, δεν φοβάται να δείξει το σώμα της στους θαυμαστές της.

27χρονη ζύγιζε 160 κιλά - Τα «μυστικά» στη διατροφή της που την έκαναν να χάσει 98 κιλά σε 2 χρόνια (photo)

27χρονη από το Λισμόρ της Νέας Νότιας Ουαλίας, αποφάσισε να αναθεωρήσει τη διατροφή της καθώς έφτασε να ζυγίζει 160 κιλά! Αποφάσισε να κόψει το junk food το οποίο ήταν ή μόνη της διατροφή ως τώρα και κατάφερε την ολική «μεταμόρφωσή»της καθώς έχασε 98 κιλά μέσα σε 2 χρόνια.

Ποιες ήταν οι συνήθειες της

«Το μεσημεριανό μου γεύμα ήταν ένα μεγάλο γεύμα και ένα cheeseburger. Το δείπνο μου ήταν σχεδόν το ίδιο με το μεσημεριανό ή κάτι παραπλήσιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας έπινα από τρία έως και πέντε λίτρα αναψυκτικά».

Το γυμναστήριο έγινε καθημερινότητα και η ζωή της άρχισε να αλλάζει

«Σύντομα συνειδητοποίησα ότι το να πηγαίνει κανείς στο γυμναστήριο, δεν αφορά πάντα την απώλεια βάρους. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους. Όταν γνώρισα την προσωπική προπονήτρια Lisa Manson, άρχισα να προπονούμαι σε ιδιωτικό δωμάτιο, αφού δεν ήθελε να με παρακολουθεί άλλος. Τώρα πλέον βρίσκομαι στα 62 κιλά, τρώω δημητριακά για πρωινό, φρούτα ή ομελέτα. Το μεσημεριανό μου είναι σαλάτα ή κάποιο τυλιχτό και το δείπνο είναι κυρίως κοτόπουλο και λαχανικά.»

«Τρώω φρούτα και καρύδια όλη την ημέρα και πίνω πολύ νερό. Έτσι νιώθω διαρκώς να έχω γεμάτο στομάχι». Επίσης, πριν από 700 μέρες o Ronnie ζύγιζε σχεδόν 320 κιλά όταν οι γιατροί του είπαν ότι η παχυσαρκία του θα ήταν η αιτία θανάτου του πριν τα 35. Ωστόσο, θα πάθετε σοκ όταν δείτε την ολική του «μεταμόρφωση».

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share